Podzim na Primě: „Uvidíme se“
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 03.08.2017
Podzim na Primě bude skutečně extra. Diváci se mohou těšit na extrémně charismatického Michala Dlouhého v novém detektivním seriálu Kapitán Exner. Pokračovat budou i oblíbené seriály Modrý kód a Ohnivý kuře. Na obrazovky se vrací i Prima Partička.


O napětí a zábavu se postará Pevnost Boyard, nebudou chybět pořady se Zdeňkem Pohlreichem nebo takové stálice, jako je Show Jana Krause, TOP STAR magazín nebo Očima Josefa Klímy.

„Naše motto na podzim je Uvidíme se. A já věřím, že se opravdu s našimi diváky uvidíme co nejčastěji. Připravili jsme pro ně atraktivní vysílací schéma, ve kterém nechybí emoce, napětí, humor, akce. Hodně sázíme na novou detektivku Kapitán Exner se skutečně excelentním Michalem Dlouhým v titulní roli, vrací se oblíbené seriály Modrý kód a Ohnivý kuře. Diváci určitě přivítají i návrat Prima Partičky. Budeme vysílat premiérové díly Pevnosti Boyard, je připravena nová řada Ano, šéfe!, a pozadu nezůstávají ani naše další kanály. Bude opravdu na co se dívat,“ říká generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Seriál Kapitán Exner nabídne divákům vynikající herecké obsazení. Titulní role se ujal Michal Dlouhý, postavu doktorky Gabriely Steinové ztvárňuje Vica Kerekes. Dvojici Exnerových podřízených, poručíků Beránka a Vlčka, hrají David Novotný a Jan Vondráček, patologa Arnošta Buble Arnošt Goldflam. Kapitán Exner je jednou z nejznámějších postav české detektivkářské školy. Uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí se vždy vymykal představě běžného kriminalisty, a to nejen v minulém režimu, kdy šokoval svým veteránem-kabrioletem a kanárkově žlutým oblekem, ale i nahlíženo dnešní detektivkářskou optikou. Své případy řeší jaksi mimochodem, během svádění žen a dívek, nezřídka o mnoho mladších, než je on sám. Během dvanácti večerů se divákům představí postupně šest nově zfilmovaných klasických detektivních příběhů s kapitánem Exnerem v hlavní roli. Budou to: Osamělý mrtvý muž, Poslední pád mistra Materny, Denár v dívčí dlani, Znamení lyry, Na dosah ruky a Bláznova smrt.

Na podzim pokračuje seriál Modrý kód novými medicínskými případy, spojenými s dramatickými příběhy pacientů i vztahovými peripetiemi hlavních postav v prostředí urgentu Nemocnice Rubava. Nově se diváci mohou těšit na herečku Bereniku Kohoutovou nebo herce Davida Gránského coby nové posily lékařského týmu rubavského urgentního příjmu.

Další řadou pokračuje také oblíbený seriál z gastronomického prostředí Ohnivý kuře. Také Ohnivý kuře je doplněno o celou řadu nových postav, jako například o bývalého ředitele domova důchodců a spisovatele Arnošta Krudence (Otakar Brousek), mazanou Alenu Kociánovou (Martina Preissová). Objeví se také Kohoutův ztracený syn Broněk (Jindřich Žampa) s bývalou partnerkou (Kamila Špráchalová).

O adrenalin, napětí, dobrodružství a zábavu se znovu postará soutěž Pevnost Boyard. Moderuje Libor Bouček, v roli otce Fura opět soutěžící potrápí Jan Rosák. Vrací se také zábavná show Prima Partička, ale v novém kabátě.

Na podzim se rozjedou premiérové díly osvědčené Partičky ve složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Daniel Dangl a hudební mág Marián Čurko. Pětici budou doplňovat na střídačku další stand-up komici, jako např. Jakub Kohák nebo Michal Novotný. Diváky čeká také řada VIP hostů z řad herců, zpěváků a sportovců.

Chybět nemůže ani Prostřeno!. Amatérští kuchaři ze všech koutů České republiky každý týden bojují o výhru 60 tisíc korun pro nejlepšího hostitele. Nově si mohou odnést dalších 30 tisíc korun, které získají hlasováním od diváků. A s prázdnou neodejdou ani hlasující diváci – jeden z nich může získat 5 tisíc korun.

Na podzim nebudou na Primě chybět ani pořady o vaření. Kromě nových dílů Ano, šéfe!, které Prima právem považuje za své rodinné stříbro, se chystá Prima uvést na televizní obrazovky zbrusu novou školu vaření pod vedením Zdeňka Pohlreicha s názvem Zdeňkova akademie.

Další novinkou z oblasti gastronomie je zábavný, lifestylový pořad nejen o vaření Hrdina kuchyně s kuchařem Martinem Škodou a herečkou Marií Doležalovou.

Vrací se také hobby magazíny Vychytávky Ládi Hrušky a VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ s Václavem Postráneckým. Samozřejmě diváci uvidí i stálice TV Prima – Show Jana Krause, Očima Josefa Klímy a TOP STAR magazín.

Na podzim Prima odvysílá i celou řadu českých filmů, jichž je partnerem. Premiérově diváci uvidí filmy Bezva ženská na krku, Dvojníci, Manžel na hodinu, Miluji Tě modře, Pohádky pro Emmu, Seznamka, Strašidla, Všechno nebo nic.

Na své si přijdou i diváci Prima COOL, která uvede takové pecky, jako jsou nové díly Teorie velkého třesku, akční Prison Break: Sequel a samozřejmě nové díly Top Gearu.

Prima LOVE naservíruje divákům oblíbené zahraniční seriály. Na podzim uvede Pobřežní hlídku, a nemůžou chybět Castle na zabití nebo Sběratelé kostí.

Filmovým fanouškům přinese kanál Prima MAX maximum filmů, a to s maximem hvězd. Těšit se můžou na premiéry filmových trháků Mission: Impossible 5, Královna pouště nebo Holky na tahu, dále na romantického Anglického pacienta, dnes již klasického Kmotra 1 až 3, legendu První rytíř nebo akční komedie Policajt z Beverly Hills 1 až 3.

Nejoblíbenější dokumentární kanál Prima ZOOM přinese na podzim opět moře novinek. Srdcaři v Africe jsou český seriál, kdy český tým představí různá zákoutí Afriky. V osmi dílech vezmou tvůrci diváky na jih afrického kontinentu a kromě krásné přírody představí i nějaký zajímavý příběh, jako jsou např. pytláci na safari, jízda drezínou podél pobřeží JAR nebo lovci žraloků.

Zázračná planeta II je unikátní seriál BBC a je pokračováním stejnojmenného seriálu. Projekt, který vznikal pět let a získal mnohá ocenění, je nejdražším přírodovědným dokumentárním seriálem, který kdy nechala BBC natočit.


Jana Mrákotová, vedoucí lifestylového PR, FTV Prima, 3. 8. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24971/podzim-na-prime-uvidime-se/