Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 21:01:54   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Život Kylie od 13. srpna každou neděli na kanálu E!

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 06.08.2017


Televizní stanice E! Entertainment Television nabídne svým divákům zbrusu nový dokumentární seriál Život Kylie, jehož premiéru odvysílá exkluzivně 13. srpna ve 20:00 hodin. Další díly osmidílného seriálu bude E! vysílat každou neděli od 20:00 hodin do konce září. Seriál bude věnován, jak již z názvu vyplývá, Kylie Jenner, která je v pouhých 19 letech televizní a módní ikonou, designérkou a výkonnou ředitelkou společnosti Kylie Cosmetics.


Hlavním cílem dokumentu je přiblížit divákům nejen pracovní, ale i osobní život Kylie, zahrnující i přátelství s kamarádkou Jordyn Woods. Poté, co téměř polovinu svého života strávila vysíláním televizního hitu reality show Držte krok s Kardashians a získala více jak sto miliónů fanoušků na sociálních sítích, mají její fanoušci pocit, že o Kylie ví vše. Je to ale opravdu tak?

“Posledních několik let se můj život pustil neuvěřitelnou cestou, hlavně díky podpoře fanoušků. Tento pořad je můj dárek všem těm, kteří mě za ta léta podporovali, chci jim dát něco ze sebe, nechat je nahlédnout do mého nitra, seznámit s mými pracovními plány i časem, který trávím s přáteli,” říká Kylie Jenner.

“Kyliina krása, obchodní talent a status módní ikony jí dělá nejúspěšnější a nejznámější ženou, jakou jsem poznal,” říká výkonný vice prezident programového oddělení televizního kanálu E! Jeff Olde; “Kylie toho za svůj mladý život dosáhla opravdu velmi mnoho a jsme si jisti, že diváci televize E! budou z jejího nového seriálu nadšeni.”

Kromě toho, že je nejsledovanějším člověkem na sociálních sítích, podnikatelkou v kosmetickém průmyslu a modelkou, která plní stránky světových magazínů, byla Kylie časopisem TIME Magazine oceněna jako nejvlivnější „náctiletá“. V roce 2015 spustila úspěšnou aplikaci Kylie Jenner Official App, kde společně se svou sestrou Kendall uvedly mobilní hru “Kendall & Kylie”.

Dále s Kenall vytvořily módní kolekci oblečení, která byla distribuována do téměř 20ti zemí. Kylie je zároveň ambasadorskou sdružení Smile Train (Usměvavý vlak) a je také zapálenou propagátorkou charitativních sdružení Children’s Hospital Los Angeles a Make-A-Wish Foundation. Kylie také spustila kampaň #IAmMore, která má dát šanci obětem šikany, podělit se o svůj osud, a podnítit tak povědomí veřejnosti o tomto problému.

Pořad Život Kylie je produkován společností Bunim/Murray Productions a Ryan Seacrest Productions, držitel ceny Emmy. Ryan Seacrest je také výkonným producentem ve společnosti Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins a Farnaz Farjam-Chazan jsou výkonní producenti ve společnosti Bunim/Murray, stejně tak jako Kris Jenner a Kylie Jenner.


Sledujte @LifeofKylieonE na Twitteru, Instagramu, Snapchatu a Life of Kylie na Facebooku


O televizním kanálu E! v České republice a na Slovensku

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách, T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmédia.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Martina Zvířecí a Veronika Tamchynová, TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.08.2017 • Vuelta a España: poslední Grand Tour roku na Eurosportu
01.08.2017 • Srpnové seriálové hity na HBO 3
01.08.2017 • DIANA OSOBNĚ v neděli 6. srpna na National Geographic
31.07.2017 • Srpnové programové tipy E! Entertainment
31.07.2017 • Srpnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
30.07.2017 • Půlka prázdnin, jak má být na Prima ZOOM v 31. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist