Prima zve na Ohnivý kuře na Smíchovskou náplavku
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 09.08.2017
Televize Prima připravuje v neděli 13. srpna od 17.00 neobvyklý kulinární zážitek spojený s populárními tvářemi pořadu Ohnivý kuře na Hořejším nábřeží Smíchovské náplavky. Návštěvníci budou moci ve třech restauracích, cukrárně a vietnamské večerce ochutnat speciality ze seriálu Ohnivý kuře.


Kromě toho bude Prima na místě natáčet klip k nové seriálové písničce v podání Jakuba Prachaře, Jana Dolanského a Františka Soukupa. Večer vystoupí kapela Jelen. Vstup na akci je zdarma. Pětina výtěžku z prodaných jídel půjde na podporu projektu Obědy pro děti.

Známí herci v průběhu odpoledne vystoupí na pódiu či budou prodávat delikatesy ve svých seriálových podnicích. Příznivci Ohnivýho kuřete se tak mohou těšit na Jakuba Prachaře (seriálový Mike), Jana Dolanského (seriálový Burák), Norberta Lichého, Kristýnu Leichtovou, Lucii Polišenskou, Vieta Anh Doana, Ivana Vodochodského a mnohé další. Akci bude moderovat seriálový Aleš a současně tvář Primy – Mirek Šimůnek.

Jako hlavní atrakci připravila Prima vystoupení Jakuba Prachaře, Františka Soukupa a Jana Dolanského, kteří zahrají novou písničku k seriálu Ohnivý kuře. Klip k této písničce vznikne ze záznamu celé akce. V průběhu odpoledne mohou návštěvníci soutěžit například o vstupenky, vyfotit se se svým oblíbeným hercem či herečkou nebo si mohou koupit kuchařské knihy s recepty z Ohnivýho kuřete. Akci završí koncert kapely Jelen.

A jaké dobroty mohou příznivci Ohnivýho kuřete na místě ochutnat? Mike s Burákem budou ve své restauraci podávat svou specialitu Ohnivý kuře, v cukrárně Nebe budou připraveny nebesky lahodné dorty, v hotelu Grand bude k dostání česká Grande cuisine. Ve večerce si mohou příchozí koupit běžné večerkové potraviny a chutné vietnamské závitky. V hospodě U Slepičků si návštěvníci pochutnají na české hospodské klasice, jako jsou například nakládané hermelíny, utopenci či guláš. Kromě toho dorazí foodtrucky s domácími hranolkami a hamburgery.

FTV Prima bude touto akcí nejen bavit, ale i přispívat na dobrou věc. Pětina výtěžku z prodeje specialit bude věnována na projekt Obědy pro děti www.obedyprodeti.cz, který pomáhá dětem, které se ocitly v takové životní situaci, kdy si jejich rodiče nemohou dovolit zaplatit jim obědy ve školních jídelnách. Obědy pro děti jsou jedním z projektů obecně prospěšné společnosti WOMEN FOR WOMEN.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/24990/prima-zve-na-ohnivy-kure-na-smichovskou-naplavku/