Mňam TV a Mňau TV sú dostupné aj pre zákazníkov Telekomu
Autor: PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.sk Přidané: 03.09.2017
Programová ponuka Slovak Telekomu sa rozrastá o dve nové stanice – Mňam TV a Mňau TV od vysielateľa S&P Broadcasting. Ten v blízkej dobe sľubuje aj slovenský obsah a nové tematické stanice. Zákazníci Telekomu môžu Mňam TV a Mňau TV sledovať v rámci programového balíka XL na Magio IPTV. „Dlhodobo sa snažíme o rozšírenie distribúcie našich staníc aj na územie Slovenska. Sme radi, že od 31. augusta sú naše programy súčasťou viacerých domácností a zákazníci Telekomu ich budú s radosťou sledovať,“ uvádza Pal Milkovics, CEO spoločnosti S&P Broadcasting.


Pribudne slovenský obsah

Diváci Mňam TV sa môžu tešiť na množstvo atraktívnych kulinárskych programov. Najúspešnejším z nich je aktuálne show Pravá Itália s Riccardom. Riccardo Lucque je majiteľom viacerých pražských reštaurácií a v seriáli odkrýva tajomstvá talianskej kuchyne. Na zoznam inšpiratívnych relácií o varení by mali onedlho pribudnúť aj relácie so slovenským obsahom. „V roku 2018 plánujeme spustiť program so slovenským obsadením. Našim divákom by sme radi ponúkli obsah, ktorý bude mať bližšie aj k slovenskej kultúre a tradíciám,“ dodáva Milkovics.

Mňau TV je špecifický formát televíznej stanice, ktorý je postavený na 24 hodinovom vysielaní zábavných videí. Na tvorbe obsahu sa podieľajú aj diváci, ktorí tvorcom vysielania zasielajú svoje vtipné videá so svojimi domácimi maznáčikmi.


Jeseň plná noviniek

Od 4. septembra sa môžu diváci Mňam TV denne tešiť na bohatý zahraničný program. Do ponuky relácií pribudnú – „Dievčatá v kuchyni“ s Haylie Duff, „Jamieho revolúcia v stravovaní 2“ s Jamie Oliverom, „V mysli šéfkuchára 2“ s Dávidom Changom, „Vlasatí motorkári: Ázijské dobrodružstvo“ alebo „U mňa na záhradke 2“ s Annabel Langbein.

Najbližšie mesiace by mali do portfólia vysielateľa pribudnúť nielen nové relácie, ale aj televízne stanice. Okrem Mňam a Mňau TV plánuje spoločnosť S&P Broadcasting spustiť tri nové tematické stanice – Kutil TV, Mudr TV a Trhák TV.


Viac ako televízia

Medzinárodná televízna a mediálna spoločnosť S&P Broadcasting ponúka pokrytie 360o mediálnych služieb pre online i printové médiá. Vysielateľ produkuje čiastočně obsah lokálne a ponúka tak divákom originálny program. V súčasnosti sleduje Mňam a Mňau TV na území Slovenska celkom 840 000 domácností. Predplatitelia programových balíčkov na území Českej republiky dostávajú navyše zadarmo lifestylový magazín Mňam!, ktorý je plný chutných receptov a zaujímavostí zo sveta varenia. Recepty sú dostupné aj na gastronomickom webe imnam.cz.

Spoločnosť si vybudovala silnú fanúšikovskú základňu aj na sociálnych sieťach. Mňam TV aktuálne sleduje vyše 21 000 fanúšikov a Mňau TV cez 36 000 fanúšikov. Video recepty na facebooku Mňam TV si priemerne pozrie 20 000 návštevníkov. Vtipné zvieracie videá a gify majú v priemere 500 000 pozretí.


Viac informácii nájdete na:

http://www.spbroadcasting.com/
http://www.imnam.cz/


FB Mňam TV a Mňau TV:

https://www.facebook.com/mnamtv/
https://www.facebook.com/M%C5%88au-TV-203878733280465/?fref=ts


Miroslava Jarošová, Senior PR consultant, PR.Konektor

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25080/mnam-tv-a-mnau-tv-su-dostupne-aj-pre-zakaznikov-telekomu/