FLIX TV dokončuje přechod na HEVC
Autor: FLIX TV , e-mail: info@flixtv.cz Přidané: 04.09.2017
FLIX TV je prvním poskytovatelem satelitní televize v ČR, který v dubnu letošního roku začal využívat technologii HEVC. V následujících dnech společnost FLIX TV dokončí započatý přechod na HEVC. V důsledku tohoto procesu si diváci FLIX TV dokonale vychutnají nejmodernější kompresní technologii v podobě lepší kvality zvuku a obrazu u programů poskytovaných společností FLIX TV.


V dlouhodobém měřítku bude společnost FLIX TV mít příležitost poskytovat svým zákazníkům více SD i HD kanálů, prostřednictvím sítě Eutelsat 16 stupňů východní délky. První fáze přechodu proběhla v dubnu letošního roku, kdy se 14 kanálů transformovalo na H.265. Zbytek přechodového procesu bude dokončen 6. září.

FLIX TV již dodala všem svým smluvním klientům kompatibilní boxy HEVC, takže klienti jsou plně připraveni užít si výhod tohoto přechodu. Důležitou informací pro držitele předplacených karet je, že v budoucnu budou karty FLIX TV možno používat pouze s kompatibilními set top boxy HEVC. Pro nové zákazníky má FLIX TV nabídku zařízení s tímto novým boxem a standardní instalaci za 1 Kč.

Tým FLIX TV velmi rád zodpoví dotazy týkající se přechodu na HEVC na telefonních číslech v České republice +420 222 700 807 na Slovensku +421 220 510 405.


O FLIX TV:

FLIX TV je soukromý poskytovatel služeb satelitní televize, který vstoupil na český trh v březnu, r. 2016. FLIX TV nabízí lehce pochopitelné, pestré kombinace zábavných TV kanálů všech žánrů s chytrým výběrem, který myslí na každého člena rodiny. Seznam FLIX TV kanálů byl pečlivě vytvořen tak, aby poskytl každému členu rodiny několik možností, od každodenních zpráv, filmů a sportovních kanálů až po nejroztomilejší kanály pro děti. Služby FLIX TV jsou aktuálně dostupné v České republice a na Slovensku.


Ing. Klára Obořilová, Marketing, FLIX TV, 4. 9. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25089/flix-tv-dokoncuje-prechod-na-hevc/