Novinkami nabitý september na Mňam TV
Autor: PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.sk Přidané: 08.09.2017
Spoločnosť S&P Broadcasting rozšírila od septembra svoju programovú ponuku o zahraničné kuchárske hviezdy aj programy z vlastnej produkcie. Septembrový program na Mňam TV odštartovali relácie ako „Dievčatá v kuchyni“ s Haylie Duff, „Jamieho revolúcia v stravovaní 2“ s Jamiem Oliverom, „V mysli šéfkuchára 2“ s Davidom Changeom, „Vlasatí motorkári: Ázijské dobrodružstvo“ alebo „Annabel Langbein: U mňa na záhrade 2“.


V priebehu jesene pribudnú ďalší zahraniční kuchári, niektorí sa dokonca na obrazovkách objavia prvýkrát. Medzi nimi napríklad Nigella Lawson, Lorraine Pascale, Martha Stewart, Kylie Kwong alebo Sophie Dahl.

„Svet gastronómie je pestrý a je pre nás kľúčové, aby si každý milovník dobrého jedla našiel na Mňam TV svoju obľúbenú reláciu. Rozširujeme preto programovú ponuku o širokú paletu chutí a vôní z celého sveta. Napríklad od obľúbeného Jamieho Olivera chystáme na jeseň hneď niekoľko relácií. Kľúčovou je pre nás stále aj vlastná produkcia. Preto aj na jeseň budú diváci môcť sledovať úžasného Riccarda Lucque a jeho reláciu Pravá Itália s Riccardom alebo sympatických mladých kuchárov z našej obrazovky: Veget s Klárou, Sladkú Adie, Tetovaného šéfa, Láďov Orient Express alebo Chlapa za platňou. Jeseň bude hrať všetkými farbami a kuchyňami sveta i na Mňam TV,“ priblížil Pal Milkovics, CEO spoločnosti S&P Broadcasting.

Na nový program so zahraničnými hviezdami sa môžu diváci tešiť pravidelne každý deň, počnúc 4. septembrom. Gastronomická stanica Mňam TV je pre slovenských divákov dostupná takmer u všetkých operátorov. Sledovať ju môžu zákazníci Skylinku, UPC Broadband Slovakia, Orangeu i Slovak Telkomu.


O S&P Broadcasting

Spoločnosť S&P Broadcasting a.s. je producentom a poskytovateľom televízneho vysielania a mediálnych služieb na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť vznikla v roku 2016 a vlastní licenciu televíznych staníc Mňam TV a Mňau TV. V budúcnosti plánuje rozšíriť portfólio špecializovaných televíznych staníc o Kutil TV, Mudr TV a Trhák TV.


Viac informácii nájdete na:

http://www.spbroadcasting.com/
http://www.imnam.cz/
https://www.facebook.com/mnamtv/


Mgr. Sabína Nagyová, PR Consultant, PR.Konektor

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25113/novinkami-nabity-september-na-mnam-tv/