Zombies se vrací na obrazovky stanice AMC - populární seriál Fear the Walking Dead pokračuje 11. září
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 09.09.2017
Rozpadlé rodiny, nepřátelé uzavírající vynucená a nejistá spojenectví a boj o samotné přežití v brutálních podmínkách post-apokalyptického světa zasaženého zombie nákazou. Osud se s hrdiny seriálu Fear the Walking Dead nemazlí. Jak se s těmito těžkými podmínkami vypořádají, uvidí diváci již v pondělí 11. září, kdy se populární série vrací na obrazovky AMC druhou polovinou třetí sezony.


Ve 3:00 se mohou těšit na celosvětovou premiéru v původním znění a ve 22:00 si pak mohou pokračování seriálu užít s českým dabingem. Jako bonus je hned na úvod čekají dva díly za sebou.

Sedm týdnů od vypuknutí nákazy už přeživší nerozlišují mezi dobrem a zlem. Tyto pojmy ztrácejí na významu a nelze jistě říci, kteří hrdinové stojí na správné straně. Středobodem bytí je snaha o přežití v nehostinném světě a větší šanci má ten, kdo se prosadí do ústřední vůdcovské role. Především ve chvíli, kdy se zásoby základních zdrojů nebezpečně tenčí. “To, co bylo dosud bráno jako neměnné, již neplatí,“ říká před startem pokračování seriálu show-runner Dave Erickson.

Na ranči Broke Jaw vzrůstá napětí. Milice jsou zdecimovány, zásoby se tenčí a zombies se nezadržitelně blíží. Rodina Clarků uzavírá vratké příměří s Národem. Bývalí nepřátelé musí najít způsob, jak společně přežít. Ostatně hlavní hrdinka Madison sama říká: “Lepší být zajatcem na vlastním území, než cokoliv jiného.“ A cokoliv jiné během zombie apokalypsy znamená smrt.

Přehrada Gonzales – zdroj života je hlavní cenou, o kterou se svede boj. Tím, kdo tuto nervózní atmosféru, může rozseknout, by se mohla stát Madisonina dcera Alycia. “Pokud nebudeme spolupracovat, zemřeme!,“ říká mladá hrdinka, jejíž pozice bude během dalších epizod sílit.

Strand, v případě, že se dostane ze dna, na které spadl, potřebuje partnera pro využití jediné světové měny. Poté, co spálil svou jachtu Abigail, pohřbil i svou minulost, a stal se z něj nový člověk v novém světě. Díky spojení s opuštěným kosmonautem Vashchenkem navíc zjistí, že zombie nákaza nepostihla pouze Severní Ameriku…

Populární seriál Fear the Walking Dead zůstává ve třetí sezoně pod vedením zkušených producentů Dava Ericksona, Roberta Kirkmana, Gale Anne Hurdové, Grega Nicotera a Davida Alperta. Hlavní roli obsadila Kim Dickensová v roli Madison, Frank Dillane se znovu představí jako Nick, Alycia Debnam-Carrey ztvárňuje postavu Alicie a Mercedes Mason hraje Ofelii. Dalšími stálicemi jsou pak Colman Domingo jako Strand a Danay Garcia v roli Lucainy.

Nově se v první polovině třetí sezony představila Dayton Callie, Daniel Sharman a Sam Underwood, kteří ztvárňují rodinu Ottů – zakladatelů organizace, která se chystala na pád demokracie, ale neočekávala povstání mrtvých. Kromě nich se mohou diváci též těšit na Lisandru Tenu, která si zahraje roli Loly Guerrerové.


Trailer k pokračování seriálu Fear the Walking Dead naleznete zde: https://www.youtube.com/watch?v=AsARcpdkz8g


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central Europe and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central and Northern Europe

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25117/zombies-se-vraci-na-obrazovky-stanice-amc-popularni-serial-fear-the-walking-dead-pokracuje-11-zari/