Sobotní Den s Novou přilákal tisíce návštěvníků!
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 14.09.2017
V sobotu 9. září se v pražské Hostivaři uskutečnil Den s Novou. Televize Nova pro své fanoušky přichystala velkolepý den plný zábavy a diváci tak měli možnost nahlédnout pod pokličku televizních stanic a do zákulisí pořadů a seriálů. Den s Novou navštívily tisíce fanoušků a kapacita areálu byla zcela naplněna.


Celým Dnem s Novou provázel návštěvníky a fanoušky TV Nova moderátor Petr Říbal. Vystoupila Markéta Konvičková, kapela Artmosphere, Lake Malawi v čele s Albertem Černým a Xindl X. Obrovský zájem vzbudily autogramiády, kterých se zúčastnilo více než 60 herců a moderátorů.

„Já si myslím, že to je vzácná možnost pro lidi, kteří koukají na televizi, potkat se s námi naživo,“ prozradil Miroslav Etzler.

„Sjeli se sem lidé z celé republiky. Smekám klobouk a jsem moc rád, že jsme se potkali,“ sdělil Jan Čenský.

„Je to masakr, ale krásnej,“ svěřila se Ilona Svobodová.

„Je to tady moc hezký, super. Pro mě nejkrásnější narozeniny,“ netajila se půvabná divačka Veronika z Písku.

„Ateliéry působí nádherně, je to pro nás zážitek podívat se do míst, kde se točí náš oblíbený seriál,“ říká s dojetím divačka Zdenka.

V mobilním studiu Televizních novin si návštěvníci vyzkoušeli adrenalin při moderování zpravodajské relace, nahlédli do zákulisí příprav Televizních novin pomocí přenosového vozu. Připravena byla výstava kostýmů, fotografií a rekvizit ze show Tvoje tvář má známý hlas. Detektivní schopnosti návštěvníci otestovali ve stanovišti věnovaném Policii Modrava. Se stanicí Nova Cinema se mohli pobavit při sledování filmů a seriálů v „nováckém“ kině. Bohatý program byl připraven také dětem.

Celý den probíhala soutěž o nespočet cen. Hlavní výhrou byl zájezd do pětihvězdičkového resortu ve Spojených arabských emirátech od CK Blue Style.


Alžběta Cimová, Product PR Manager

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25138/sobotni-den-s-novou-prilakal-tisice-navstevniku/