Aplikace RTíčko otvírá cestu obcím a pořadatelům akcí do televizního vysílání
Autor: Regionalnitv.cz , e-mail: info@regionalnitelevize.cz Přidané: 19.09.2017
Regionalnitelevize.cz spustila novou službu diváky, pořadatele akcí a všechny, kteří mají zájem se zapojit do tvorby obsahu regionalnitelevize.cz. Jmenuje se RTíčko a umožňuje zájemcům vkládat nekomerční textové informace o pořádaných akcích, zajímavostech či aktuálních událostech na webové stránky a do vysílání regionalnitelevize.cz.


Aplikace je k dipozici na webové adrese www.rticko.cz a vkládání informací je velmi jednoduché. Služba je určena pro subjekty státní správy a samosprávy, či neziskové organizace, které jsou často pořadateli nejrůznějších akcí, ale i pro občany, kteří by rádi informovali širokou veřejnost například o aktuální situaci na silnicích. Informace se následně, po schválení editorem objeví v infoliště na webových stránkách www.regionalnitelevize.cz a v informačním textovém řádku ve spodní části obrazovky přímo ve vysílání regionalnitelevize.cz.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.


Upoutávka na novou službu: https://youtu.be/-GAj3IzOdrM

www.regionalnitelevize.cz
www.facebook.com/regionalnitelevize.cz
www.youtube.com/regionalnitelevize


Nalaďte si české regiony na satelitním programu regionalnitelevize.cz. Vysíláme v pozemním digitálním vysílání v MUX8, na satelitu Astra 3B, ve většině velkých kabelových operátorů včetně UPC a v IPTV.


Ing. Eva Stejskalová, jednatel, Regionální televize CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25163/aplikace-rticko-otvira-cestu-obcim-a-poradatelum-akci-do-televizniho-vysilani/