Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 19:20:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Derby pražských „S“ překonalo v O2 TV několik rekordů

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 20.09.2017


Nedělní pražské derby mezi fotbalisty Slavie a Sparty bylo v O2 TV nejsledovanějším přenosem v historii celé digitální televize. Přímý přenos sledovalo celkem 239 tisíc diváků. Historický rekord padl také při prodeji tarifu O2 TV Sport na den za 69 Kč a v objemu přenesených dat.


Derby Slavia - Sparta mohli diváci sledovat na stanicích O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Free. Utkání bylo dostupné nejen v domácnostech, ale rovněž na webu, přes mobilní aplikaci nebo ve více než 1200 restauracích.

"Celkem zápas v O2 TV vidělo 239 tisíc diváků, čímž jsme překonali rekord z jarního derby. Milník padl také při prodeji denního tarifu a v objemu dat, která přes aplikaci a mobilní vysílání v neděli od 17.30 hodin protekla sítí O2. Maximální přenosová rychlost dosáhla 153 Gbps, což je o 66 procent více než při jarním derby," prozradil David Duroň, ředitel O2 TV.

Během nedělního živého vysílání si odbyla premiéru také nová virtuální grafika, díky které byly například úvodní sestavy zobrazeny ve speciálním 3D režimu. "Tuto novinku jsme na O2 TV Sport nasadili vůbec poprvé. Pozitivní reakce veřejnosti nás mile překvapily, takže uvažujeme, že tuto grafiku využijeme i při dalších zápasech HET ligy," vysvětlil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.


O O2 TV

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 260 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích čepující piva Plzeňského Prazdroje a Staropramenu. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až 50 hodin zpětně. O2 TV funguje na platformě nangu.TV.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.09.2017 • Prima Partička 4. díl - 21. září
20.09.2017 • Horná Dolná tradične najsledovanejším programom pondelka!
20.09.2017 • Tři roky se Štefanem Margitou, dvanáct měsíců s Petrem Zuskou a jeden večer s Adamem Plachetkou v Národním divadle
19.09.2017 • Skupina Nova v minulém týdnu dosáhla 41% share; Policie Modrava se v minulém týdnu stala nejsledovanějším pořadem v CS 15-54
19.09.2017 • Let’s Dance najsledovanejším nespravodajským programom nedele!
18.09.2017 • Show Jana Krause – 20. 9. 2017

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist