Prima COOL uvede další Žlutý maraton premiérových epizod Simpsonových
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 28.09.2017
Již zítra, v pátek 29.září ve 20.00 hod. přinese Prima COOL další žlutý maraton šesti dílů Simpsonových z premiérové 28. řady. Tomu budou od 18.00 hod. předcházet 4 starší epizody. Diváci se mají na co těšit. Nejoblíbenější nejhorší rodinka na světě za to dá ruku do ohně. I se všemi čtyřmi prsty!


Žlutý maraton se hlásí s další dávkou zbrusu nových epizod Simpsonových! Bart už zase řádí, Homer je neschopný a nespolehlivý jako obvykle a Marge chvílemi nezbývají než oči pro pláč. V závěrečných pěti dílech 28. řady si Homer otevře prosperující obchod s trofejemi, stane se profesorem na nově otevřené univerzitě pana Burnse, s vypětím všech sil vzdoruje lákadlům luxusního Nočního klubu u Vočka a společně s Lízou beznadějně propadá mobilní hře Peekimon Get.

Bart si uvědomí, že být dokonalým vnukem má své výhody, a začne toho využívat. A kvůli překvapivému rozhodnutí soudu, že psi jsou lepší než lidi, se ze Sprinfieldu najednou stává město psů.


Zajímavosti:

Simpsonovi jsou televizní fenomén, který drží několik rekordů. Patří k nejúspěšnějším na televizní obrazovce, jsou nejdéle vysílaným komediálním seriálem a zároveň nejdéle vysílaným animovaným seriálem. Už teď je jisté, že se dočkají 29. i jubilejní 30. řady.

Do dnešního dne vzniklo úctyhodných 618 epizod Simpsonových.

Od 28. řady má Líza v českém znění novou dabérku. Stala se jí Ivanka Korolová, která namluvila mimo jiné Alici Cullenovou ve filmové Twilight sáze. V roli Lízy vystřídala zesnulou Helenu Štáchovou.

Seriál Simpsonovi proslul mimo jiné tím, že se v něm objevují animované verze slavných osobností. Herci a herečky, zpěváci a zpěvačky, sportovci a sportovkyně i další celebrity často svou postavičku ochotně osobně nadabují (v původním znění). V závěrečné pětici epizod 28. řady hostují právník a byznysmen Adam Silver, který pracuje pro NBA; Stan Lee, tvůrce komiksových superhrdinů Marvelu; a astrofyzik, spisovatel a popularizátor vědy Neil deGrasse Tyson.

Adam Silver hostuje v 18. epizodě Hodinky po tátovi.

Stan Lee a Neil deGrasse Tyson hostují v 19. epizodě Burnsova univerzita.

Ve 20. epizodě Dokonalý vnuk dojde na parodii fenoménu Pokémon GO. Homer a Líza naprosto propadnou mobilní hře Peekimon Get.


Epizody

Hodinky po tátovi (18)

Bart už zase řádí, a je to ještě horší než obvykle. Když donese domů vysvědčení, které se nedá vyvěsit ani na ledničku zašitou vzadu v garáži, Marge se rozhodne požádat o pomoc výchovného poradce. Homer se inspiruje jeho radou, že by děti měly být odměňovány za každou prkotinu, a otevře si obchod s trofejemi. Byznys jenom kvete a Bart mu začne pomáhat. Jenže Homer zjistí, že to Bart fláká, a tak ztratí nervy a nadává, že je to totální budižkničemu. Bart to náhodou slyší a je zdrcený. Zatímco se Líza postaví proti udělování trofejí za každou blbost, zničený Bart zajde za dědou Abem a dostane od něj hodinky po pradědečkovi, které si Homer vždycky přál.


Burnsova univerzita (19)

Během návštěvy Yaleovy univerzity se pan Burns dozvídá, že když založí vlastní vysokou školu, může mu to vynést hromadu peněz. Neváhá ani chvilku. Učitele si vybírá z řad zaměstnanců vlastní jaderné elektrárny. Nechybí mezi nimi ani Homer, jenže mu to moc nejde. Líza zděšená tím, že se její ne moc bystrý otec stal „profesorem“ a nebere své nové poslání vzdělávat vážně, se mu rozhodne pomoct. Homer dostává od Lízy krabici výukových DVD. Na všechny se podívá a nejen, že se jeho schopnosti výrazně zlepší, dokonce se díky tomu setkává se slavným astrofyzikem Neilem deGrassem Tysonem.


Dokonalý vnuk (20)

Když prarodiče navštíví vnoučata ve škole, Bart vyvede na besídce jednu ze svých lumpáren. Ředitel Skinner ho za trest pošle doprovodit jeho matku Agnes na autobus. Ale ti dva si nečekaně dobře rozumí. Cestou si společně dělají legraci z jiných a staví se do cukrárny. Bart si rychle uvědomí, že být dokonalým vnukem má své výhody, a začne toho využívat. Homer a Líza mezitím úplně propadnou mobilní hře Peekimon Get a loví virtuální Peekimony v kostele i nukleárním reaktoru. Jejich mánie je tak veliká, že si Homer splete Peekimona s obyčejným tchořem, a dokonce je ochotný za nové úlovky platit těžce vydělanými dolary.


Noční klub u Vočka (21)

Marge je zoufalá z manželství s Homerem, který se chová prostě příšerně. Když Homer dorazí domů ve „velkém stylu“ tak, že Flandersova schránka proletí Simpsonových oknem, Marge už se nezmůže ani na slovo. Ale později Homerovi řekne, že na jejich vztahu je třeba tvrdě pracovat. Pana Burnse mezitím navštíví dávný britský kamarád ze školy, Nigel, a vsadí se s ním o pět miliónů liber, že právě usmířené Simpsonovy dokáže rozeštvat. Burns svého zaměstnance dobře zná, a proto sázku s radostí přijímá. Jenže Nigelovi se to vyloženě daří. Zatáhne Homera k Vočkovi, a i když Homer nakonec uteče domů za naštvanou Marge, vymyslí ďábelský plán. Nabídne Vočkovi kapitál na nový luxusní noční klub, který by Simpsonovým zamotal hlavu a Homera s Marge by navždy rozdělil.


Město psů (22)

Homer za volantem se řítí městem. Jako obvykle vůbec nedává pozor. V úzké uličce, kde není kam uhnout ani čas dupnout na brzdy, mu najednou v cestě stojí Spasitel a Gil Gunderson. Homer se lekne, a protože nechce srazit milovaného rodinného psa, strhne volant na Gila, který je momentálně bezdomovcem. Vážně zraněný Gil žaluje Homera u soudu, ale porota se přikloní k argumentům obhajoby, že psi jsou nejen stejně dobří jako lidé, dokonce jsou lepší. Veřejnost souhlasí. Starosta Quimby se toho rozhodne využít a začne přísně trestat občany Springfieldu za sebemenší prohřešky vůči jejich psím mazlíčkům. Psi mají najednou větší práva než lidi a ze Springfieldu se stává město psů.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25207/prima-cool-uvede-dalsi-zluty-maraton-premierovych-epizod-simpsonovych/