TV Nova uvede v říjnu pořad Mise nový domov
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 30.09.2017
televize Nova připravila do říjnového vysílání premiérové díly populárního pořadu Mise nový domov s Terezou Pergnerovou. Diváci uvidí od 18. října každou středu ve 20:20 silné příběhy lidí, se kterými se osud nemazlil a kterým Tereza a tým pořadu umožní šanci na nový začátek.


Mise nový domov je reality show, jejíž hlavním cílem je pomáhat druhým. Diváci budou mít možnost každý týden sledovat velmi silné příběhy lidí, se kterými se osud opravdu nemazlil, a dostali se na samé dno. Mise nový domov jim dá šanci na nový začátek. Celý tým v čele s moderátorkou Terezou Pergnerovou jim ze stávajícího bydlení vykouzlí místo, kde budou čerpat nové síly do života.

Mise nový domov je pořad o lidech, kteří jsou poznamenáni sociálním či zdravotním hendikepem a klade si za cíl zlepšit jejich život. A to dvěma způsoby. Prvním je pomoc s bydlením, druhý rozměr je sociální. Důležité je také pomoct rodinám s jejich sebevědomím. V prvních dílech uvidí diváci například příběh zoufalého otce pěti malých dětí nebo rodinu, kde roli mámy dětí musela převzít babička s dědou.

„Moderování tohoto pořadu mě velmi naplňuje jako člověka. Vlastně bych řekla, že ani nejde o klasické moderování, ale je to o tom, že tu jsem, něco prožívám a kamera to snímá“, prozradila moderátorka Tereza Pergnerová.

Mise nový domov od 18. října každou středu ve 20:20 na Nově.


Martin Šnýdr, PR a Brand Manager, TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25209/tv-nova-uvede-v-rijnu-porad-mise-novy-domov/