Dobrý anjel a Nadácia Markíza budú spoločne pomáhať
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 03.10.2017

V pondelok, 2. októbra 2017, presne na Deň anjelov, sa začína spolupráca medzi dvomi silnými charitatívnymi organizáciami. DOBRÝ ANJEL a NADÁCIA MARKÍZA sa rozhodli spolu ešte viac pomôcť slovenským rodinám, ktoré bojujú so zákernou chorobou.


Spolupráca odštartuje v deň jedenástych narodenín Dobrého anjela a bude pokračovať počas celého októbra. Nadácia Markíza spolu s televíziou Markíza podporí myšlienku získavania nových pravidelných darcov, Dobrých anjelov. Počas októbra prinesie divákom spolu s Dobrým anjelom viacero zaujímavých a silných príbehov konkrétnych rodín. Cieľom spolupráce je šírenie myšlienky darcovstva a priblíženie dôvodov, prečo sa stať Dobrým anjelom a získať nových podporovateľov.

"Sme vďační televízii Markíza a aj jej Nadácii Markíza za podporu. Tešíme sa, že môžeme ukázať, že charitatívne organizácie nepoznajú slovo konkurencia, ale len slovo spolupráca. Každý, kto sa stane darcom, si i naďalej môže byť istý, že jeho príspevky budeme chorým preposielať do posledného centu," hovorí Ľudmila Kolesárová, marketingová manažérka Dobrého anjela.

„Nadácia Markíza je zameraná na pomoc deťom a rodinám s deťmi, ktoré sa ocitli v zložitej životnej situácii. Podobne, ako nezisková organizácia Dobrý anjel, už niekoľko rokov podporujeme zdravotne či sociálne znevýhodnené deti, detské talenty, rodiny v núdzi, ale aj projekty iných charitatívnych organizácií pracujúcich s deťmi. Zo skúseností vieme, že v zložitej životnej situácii je každá pomoc vítaná. Preto s vedomím, že opäť môžeme podporiť dobrú vec, spájame svoje sily s Dobrým anjelom a veríme, že k tisíckam existujúcich anjelov pribudnú v októbri ďalší,“ dodáva Marianna Trnavská, predsedníčka správnej rady Nadácie Markíza.

Viac informácií o organizáciách a ako sa stať Dobrým anjelom nájdete na: www.dobryanjel.sk a www.nadacia.markiza.sk

Link na spot Dobrý anjel a Nadácia Markíza: https://www.youtube.com/watch?v=Xhb3z5RWLko


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25223/dobry-anjel-a-nadacia-markiza-budu-spolocne-pomahat/