Oslavte s televizí E! 10. výročí seriálu Držte krok s Kardashians
Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 06.10.2017

Je to již 10 let od začátku vysílání fenomenálního globálního úspěchu reality show Držte krok s Kardashians, jehož 14. řadu přináší televize E! divákům od 8. října ve 20.00 hod.



Během uplynulé dekády se z původně nenápadné reality show Držte krok s Kardashians stal globální megahit a z hvězd seriálu - jako Kim Kardashians - megahvězdy. Seriál nabízí pravdivý obraz od rozchodů přes změny vizáže po svatby, narození dětí …. všechny tyto dramatické události dokázaly oslovit milióny fanoušků.

Dne 8. října ve 20.00 hodin tak po náročném a událostmi nabitém roce, přichází premiérová 14. řada tohoto seriálu. A opět to bude divoká jízda. Jak to asi dopadne, když se Kardashians vydají na ochutnávku vín v Santa Barbaře, pak neotálejí a rychle přejedou do Mexika na narozeninovou oslavu?

Rodina se postupně vrací zpět ke svým kořenům. Kim se vzpomíná na dramatické přepadení v Paříži, a také oznamuje, že s manželem Kanye Westem očekávají narození třetího potomka. Ze zdravotních důvodů, ale tentokrát volí náhradní matku. Khloé mezitím prožívá románek s Tristanem a dělá si starosti s tím, jak skloubit svůj dvojí život. Kourtney bilancuje a řeší rodičovské povinnosti se Scottem. Kendall zažívá nejen obrovský úspěch jako modelka, ale také se cítí pod tlakem, když se dostává pod drobnohled veřejnosti.

Premiérové díly seriálu Držte krok s Kardashians vysílá E! každou neděli od 20:00 hodin.


O televizním kanále E! v České republice a na Slovensku

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmedia.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


O Bunim/Murray Production

Producentem seriálu Držte krok s Kardashian je Ryan Seacrest ze společnosti Productions and Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je také Executive Producent ve společnosti Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins a Farnaz Farjam-Chazan jsou Executive Producenti ve společnosti Bunim/Murray, stejně tak jako Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West a Khloé Kardashian.


Martina Zvířecí a Veronika Tamchynová, TV Consulting - zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25242/oslavte-s-televizi-e-10-vyroci-serialu-drzte-krok-s-kardashians/