Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 15:31:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 11. 10. 2017

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 08.10.2017



Herečka Andrea Kerestešová, režisér Šimon Caban a youtuberka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 11. října ve 21.35 na Primě.


Andrea Kerestešová Růžičková – herečka, a nyní hlavně maminka syna Tobiáše, který se narodil 19. srpna, tedy den před výročím svatby svých rodičů – v srpnu 2016 se Andrea vdala za hudebníka Mikoláše Růžičku ze skupiny Republic of Two. Andrea debutovala ve filmu Rafťáci, je známá ze seriálů Vyprávěj, Cesty domů nebo z televizních reklam. Kromě rodinného života a herectví ji baví i fotografování, které se v poslední době pokusila propojit i s charitou – nedávno tak třeba uspořádala výstavu dokumentující její pobyt v Tanzanii, kde s manželem pomáhali organizaci Bez mámy, která spravuje centrum pro sirotky v Mahagu. Výtěžek z putovní výstavy poputuje právě na konto této organizace.


Šimon Caban – scénograf, režisér, choreograf a architekt. Působil v Národním divadle a Státní opeře, v pražských muzikálových divadlech Kalich, Hybernia, Broadway. V posledních letech se věnuje především režii, např. v Městském divadle Brno připravil unikátní vlastní projekt Muchova epopej, pro Buranteatr napsal a režíroval Pána s kaméliemi, v divadle Studio DVA napsal a režíroval Děvčátko – vánoční příběh podle H. Ch. Andersona a pro stejné divadlo režíroval legendární muzikál Šíleně smutná princezna. Jak sám sebe vnímá – spíš jako režiséra, scénografa, nebo architekta? „Jsem architekt scénograf a režíruji divadlo. Architektura je řád, který v sobě musí mít všechny profese, kterými se zabývám. Pak se dá zvládnout ledacos. Před časem jsem dělal pro divadlo Kalich muzikál Srdcový král. Muzikál je do určité míry mechanická záležitost, stavebnice, kterou musíte správně sestavit,“ vysvětluje. Za svou architektonickou práci dostal v roce 2004 zvláštní cenu Grand Prix Architektury. Spolu s bratrem Michalem založili legendární Baletní jednotku Křeč, v roce 2010 připravili a režírovali Český národní den na EXPU v Šanghaji a od roku1997 jsou autory scénické režie ceremoniálu Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.


Nikola Čechová (Shopaholic Nicol) patří mezi nejlépe vydělávající youtubery u nás, je jednou z hvězd nového filmu Nejsledovanější a sociálními sítěmi žije. Patří mezi nejvlivnější Češky na Instagramu. Vystupuje pod přezdívkou Shopaholic Nicol. Nicol začínala po vysoké škole v marketingu a natáčení videí měla jako vedlejší činnost. Točila nejprve dívčí videa, posléze začala vytvářet videa o životním stylu. Tvrdí, že si nehraje na nikoho, kým není, a že si stojí za každým svým videem. V roce 2015 se stala blogerkou roku a loni získala hlavní cenu v kategorii videoblogerka roku. Blogování a točení videí Nikol miluje a nemá problém nechat fanoušky nahlédnout zčásti do svého soukromí. To do jisté míry odhalila i v časosběrném dokumentu Nejsledovanější, kde vystupuje s dalšími svými kolegy. Je také moderátorkou hudební stanice. Svůj profesní záběr Nicol před pár dny rozšířila o další kategorii – potěšila své fanoušky svým prvním singlem Ztracená, který doprovází podařený videoklip.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 11. října ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.10.2017 • Nadace Nova pomáhá dětem bez výživného
07.10.2017 • ČT art připomene rockového šansoniéra s duší prokletého básníka - v premiéře odvysílá film o Filipu Topolovi
06.10.2017 • Noc filmových nadějí slaví 10 let!
05.10.2017 • Česká televize má poprvé zástupce ve Sportovní komisi Evropské vysílatelské unie
05.10.2017 • Extrémne premeny Slovensko majú na konte ďalšie rekordy!
04.10.2017 • Od středy 4. 10. nabízí volební zpravodajství na televizních obrazovkách a internetu také TV Nova

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist