REBEL 2 Slušnej kanál výrazně zvyšuje pokrytí díky zařazení do zemského digitálního Multiplexu 4
Autor: Pohoda Top Media , e-mail: info@tvrebel.cz Přidané: 11.10.2017
Na počátku července 2017 se do portfolia mediální skupiny Pohoda, která patří podnikateli a vizionáři Radimovi Pařízkovi, zařadila nová televizní stanice – Slušnej kanál. Od 29. srpna tato stanice nese nový název REBEL 2 Slušnej kanál. Jedná se již o druhou tematicky laděnou rockovou televizní stanici v portfoliu, která se na rozdíl od stanice REBEL určené širšímu rockovému publiku, míří hlavně na mladé.


Od dnešního dne REBEL 2 Slušnej kanál naleznete mimo kabelových operátorů České i Slovenské republiky, počínaje UPC, a na satelitu Astra 23,5 poskytované společností Skylink, také v regionální vrstvě Multiplexu 4 v dosud volných regionech.

Od zvýšení distribuce televizní stanice směrem k divákům si REBEL 2 Slušnej kanál slibuje oslovení i mladé cílové skupiny diváků a internetové, tzv. Youtube generace. „Rádi bychom se zaměřili na mladší produkce a kapely, kterým jiné televize nebo rádia nedávají, až na naprosté výjimky, žádný prostor. Přitom jak ukazuje například festivalová či koncertní nabídka, publikum tu je a fanoušci tou scénou žijí,“ říká programový šéf obou rebelských stanic Václav Tesař.

„Ti, kteří hudební dění aktivně nesledují, mohli nabýt dojmu, že rock zemřel, což svými tvrzeními podporují i někteří ostřílení muzikantští veteráni, rádi bychom však ukázali, že tomu tak není a že i mladé kapely, potažmo obecně tvrdá muzika v jedenadvacátém století, má co nabídnout.“

Od začátku září si tak diváci na REBEL 2 Slušnej kanál mohou všímat postupného omlazování klipové nabídky a osvěžování grafické podoby programu, což v nejbližších dnech podpoří také nová webová prezentace. Ve vysílání se objeví žánrově laděné pořady i známé tváře.


REBEL 2 Slušnej kanál byl 11.10. spuštěn v následujících regionech MUX4:

01 Praha
02 Střední Čechy
06 Ústecký region
08 Vysočina
09 Východní Čechy (Královehradecký a Pardubický kraj)


Martina Vacková, Head of PR & Marketing, Pohoda Top Media, 11. 10. 2017



M +420 725 926 422
A Pohoda Top Media

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25255/rebel-2-slusnej-kanal-vyrazne-zvysuje-pokryti-diky-zarazeni-do-zemskeho-digitalniho-multiplexu-4/