Legendy MMA se představí na O2 TV Sport - GCF 41 je tady!
Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 12.10.2017
Fanoušci bojových sportů se dočkají dnes od 19.10 hodin výjimečného večera. V rámci GCF 41: Night of the Legends se do klece postaví opravdové legendy českého MMA. Vůbec posledním zápasem v kariéře se bude loučit Michal "Háša" Hamršmíd nebo Josef "Gorila" Král. Stanice O2 TV Sport odvysílá celý galavečer v přímém přenosu.


Vyprodaná aréna Sparty na Podvinném mlýně nabídne celou řadu velkých jmen českého MMA. V oktagonu se představí Daniel Macháček, Václav Přibyl, Ladislav Žák, Vít Mrákota, Pavel Bechtold, Bohumil Lungrik, Leoš Brichta, Matúš Juráček, Artur Mykytenko, Jakub Kukla a Mirislav Brož. Chybět nebudou ani zahraniční bojovníci.

Největší událostí bude jistě návrat Michala Hamršmída. Populární "Háša" v posledních letech vyměnil klec za trénování hokejistů. Působí jako kondiční trenér české hokejové reprezentace a pomáhá s přípravou také u hokejistů Sparty. Bývalému českému bojovníkovi desetiletí bude chtít překazit loučení vícenásobný mistr v řeckořímském zápase Petr Mai. Ten bude mít o motivaci postaráno, při vzájemném souboji v roce 1999 se totiž z vítězství radoval právě Hamršmíd. Oba bojovníci si určili zápasovou váhu na 66 kilo.

V našlapané fight kartě se například ukáže také bývalý hokejový brankář Miroslav Brož, který ještě před lety jako junior hrál třeba s Vladimírem Sobotkou nebo Jakubem Voráčkem. Přímý přenos začíná na O2 TV Sport přesně v 19:10 a u mikrofonu se bude střídat Jiří "Mamut" Paluska, šéftrenér pražského Penta Gymu Daniel Barták a jeden z nejlepších domácích rozhodčích MMA a promotér v jedné osobě Pavel Touš. Živý přenos půjde sledovat i přes O2 TV Sport na den za 69 Kč!


Stanice O2 TV Sport vysílá kromě nejprestižnějších domácích MMA organizací - Gladiator Championship Fighting (GCF), Fusion Fight Night (FFN) nebo XFN, také druhý ročník MMA reality show OKTAGON.
Plán živých přenosů do konce roku 2017: 21.10. XFN 5 - Pardubice, 12.11. OKTAGON 4 Finále - Bratislava, 1.12. HEROES GATE - Praha, 7.12. XFN 6 - Praha, O2 Arena.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25257/legendy-mma-se-predstavi-na-o2-tv-sport-gcf-41-je-tady/