HBO Comedy ve vysílání digitální kabelové televize UPC
Autor: PR Press UPC , e-mail: info@upc.cz Přidané: 14.09.2007
Společnost UPC Česká republika, a. s. oznamuje, že 15. září zařadí do vysílání své digitální kabelové televize nový TV kanál HBO Comedy. Ten bude v prvních dnech vysílat na pozici, kterou dříve zaujímal Promo kanál. HBO Comedy tak budou moci po dobu několika následujících dnů sledovat všichni zákazníci digitální kabelové televize.


V závěru příštího týdne bude HBO Comedy trvale zařazeno do prémiových balíčků HBO a SuperFilm a do nabídky SUPREME. Ty si mohou zákazníci digitální kabelové televize UPC doobjednat k základním nabídkám Standard a Starter. Cena za nabídky digitální kabelové televize se po zařazení HBO Comedy nijak nezmění.

HBO Comedy – je televizní kanál zaměřený výhradně na komediální žánr. Diváci se na něm setkají s nejnovějšími filmovými komediemi z hollywoodské produkce, doplněnými nabídkou komediálních seriálů a sitcomů. HBO Comedy vysílá každý den od 10:00 do 02:00 hodin v českém jazyce a program není přerušován komerční reklamou. Premiéry z HBO Comedy v krátkém časovém odstupu objeví také na HBO a HBO2, takže na své si přijdou i zákazníci analogové kabelové televize.


Společnost UPC zatím neplánuje, že HBO Comedy nabídne zákazníkům analogové kabelové televize a to z kapacitních důvodů.

Stejně tak zatím neplánuje zařazení tohoto televizního kanálu do nabídky UPC Direct. Zde je důvodem dosud probíhající jednání.


František Malina, tiskový mluvčí UPC, 14. září 2007


Digitální kabelová televize UPC

Nabídka digitální kabelové televize začíná na nabídce STARTER, která obsahuje 16 televizních kanálů a stojí 299 Kč měsíčně včetně DPH. Ke Starteru si lze přiobjednat různé tématické balíčky (např. sport, film, dokumenty či hudba). Divák, který chce sledovat jak nabídku Starter, tak všechny tématické balíčky, ušetří, jestliže si zvolí vyšší nabídku Standard. Ta stojí 599 Kč měsíčně včetně DPH. K oběma nabídkám si lze dále přiobjednat prémiové balíčky HBO, HBO, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 a Hustler. Nabídka SUPREME, která zahrnuje všechny nabízené TV kanály včetně prémiových a navíc exkluzivní filmový TV kanál Nonstop Kino, stojí 1099 Kč měsíčně včetně DPH. Potřebný přijímač (set top box) a kartu propůjčuje UPC svým zákazníkům za symbolický jednorázový poplatek 1 Kč.

V dalším televizním přijímači může pak může divák sledovat odpovídající nabídku analogové kabelové televize. Tu dostává zcela zdarma. Zdarma je i kabelová přípojka pro poslech rádií šířených v kabelové síti. Rozhodne-li se pro další set top box, zaplatí za něj zvýhodněný měsíční poplatek 200 Kč.


PR Press UPC ČR, a.s., 14.9.2007

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2526/hbo-comedy-ve-vysilani-digitalni-kabelove-televize-upc/