Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 23:37:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 18. 10. 2017

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 15.10.2017



Herečka Jana Plodková, herec Josef Trojan a kouzelník James Moore se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. října ve 21.35 hod. na Primě.


Jana Plodková – herečka, držitelka Českého lva za snímek Protektor. Diváci ji znají z Divadla Na zábradlí, kde má nyní stálé angažmá, ale i z filmů a seriálů. Jejím posledním snímkem je Absence blízkosti, který měl premiéru na letošním karlovarském festivalu a její poslední výraznou seriálovou rolí postava drsné televizní šéfky, která je královnou večírků a holduje alkoholu i drogám. V současnosti připravuje na TV Prima minisérii Černé vdovy. Osmidílný příběh ve stylu krimikomedie vznikl jako adaptace finského seriálu Mustat Lesket. Jana představuje manželku na ozdobu, žijící typický život zelené vdovy v domku za Prahou: „Moje postava se jmenuje Renata Jůzlová a je taková rodinná puťka, její starostí je péče o rodinu a dům.“


Josef Trojan – herec, jedna z tváří napjatě očekávaného volného pokračování kultovních Samotářů, kde se kdysi svého debutu dočkal herec a držitel šesti Českých lvů Ivan Trojan – Josefův otec. Josef má ve filmu Děti samotářů hrát jednu z hlavních rolí. Není to jeho první zkušenost před kamerou, poprvé se před kamerou objevil už jako dítě díky traileru na pohádku Anděl Páně, v níž coby anděl Petronel zářil právě jeho tatínek. Později hrál Josef hlavní role v několika studentských snímcích a v menších rolích se objevil ve filmu Revival či v seriálu Svět pod hlavou. V Dětech samotářů si zahraje po boku své matky, herečky Kláry Pollertové Trojanové. „To, že mám herectví odmalička před očima, je jedině dobře. Měl jsem díky tomu dlouhou dobu na rozhodování, jestli je tohle cesta, kterou bych se chtěl vydat,“ říká Josef, jehož dědečkem je také herec Ladislav Trojan.


James Moore – britský kouzelník a iluzionista, jeden z nejlepších na světě, který spolu se svými kolegy vystoupí v lednu příštího roku v hvězdné show v Praze. Soubor The Illusionists, jehož je James součástí, je synonymem světové kouzelnické elity, která divákům předvádí dechberoucí show plnou dokonalých a často i smrtelně nebezpečných triků a iluzí popírajících fyzikální zákony. James Moore svou kariéru odstartoval v roce 2013 v talentové soutěži Británie má talent. Záznam jeho semifinálového vystoupení na YouTube zhlédlo rekordních 80 milionů lidí. Po tomto úspěchu se Moore rozjel s vlastním programem Theatre of Illusion na vyprodané turné po Rusku, následované dvouletým turné po pěti světových kontinentech. Poté mimořádně talentovaný iluzionista dostal nabídku na stálé angažmá v souboru The Illusionists, a stal se tak prvním britským kouzelníkem, který se dostal na proslulou Broadway.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. října ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.10.2017 • Hvězdy Poldy střílely ostrými!
15.10.2017 • TV DAJTO prinesie ďalší vzrušujúci boxerský duel Joshua vs. Pulev!
14.10.2017 • Jaká bude budoucnost? a český dokument
13.10.2017 • Prima Comedy Central přináší 21. sérii South Parku
13.10.2017 • Příběh zlatého Čecha z Ria i držitele Zlatého míče - Sportfilm festival ocenil šest snímků České televize
13.10.2017 • O víťazstvo na Košickom zlatom poklade zabojuje v sobotu 12 finalistov

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist