T-Mobile TV prodlužuje zpětné zhlédnutí na 3 dny
Autor: T-Mobile Czech Republic , e-mail: info@t-mobile.cz Přidané: 17.10.2017
Více než 1 milion pořadů měsíčně si pustí zákazníci T-Mobile TV díky funkcionalitě zpětné zhlédnutí a od 16. října jejich počet ještě výrazně poroste. Služba totiž přichází s dalším vylepšením a zpětné zhlédnutí je u všech nabízených kanálů nově prodlouženo na 3 dny, tedy 72 hodin. Doposud bylo možné sledovat pořady vysílané v posledních 2 dnech.


„Zpětné zhlédnutí je nejvyužívanější a také nejoceňovanější funkcionalitou T-Mobile TV. Pravidelně jej využívají více než tři čtvrtiny našich zákazníků,“ vysvětluje Václav Zadina, produktový manažer T-Mobile TV. „Oblíbené je také sledování TV v počítači, v chytrém telefonu nebo tabletu. Populární je i nahrávání TV pořadů přes mobilní aplikaci.“

Zpětné zhlédnutí umožňuje přehrát si (bez nutnosti nahrávání) jakýkoli pořad, který byl vysílaný v minulých dnech. Také lze už odvysílané pořady nahrávat a ukládat na 30 dní. Žádný pořad tak uživateli neunikne a může jej sledovat, kdy zrovna chce.

„Vyšli jsme vstříc našim zákazníkům, kteří se chtějí například v pondělí večer podívat na pořad, který běžel přes víkend nebo v pátek. Je pro nás důležité, aby zpětné zhlédnutí dostupné pro všechny kanály a na stejnou dobu, protože naším cílem je jednoduchost a přehlednost. Chceme, aby uživatel nemusel přemýšlet, který kanál má nebo nemá zpětné zhlédnutí, popřípadě jak dlouhé,“ dodává Václav Zadina.

Kromě nejsledovanějších kanálů typu Nova, Prima či ČT1 zákazníci zpětné zhlédnutí nejvíce využívají u dětských kanálů (Nickelodeon, Disney, ČT:D a Minimax), seriálových (Prima Cool, Prima Comedy Central) a pořadů pro dospělé (Leo TV/Extasy, Dusk TV). T-Mobile TV je tedy opravdu televize pro každého člena rodiny, v níž si každý najde to své.


- Delší zpětné zhlédnutí bude dostupné na všech nabízených kanálech

- T-Mobile TV nabízí přes 186 kanálů, 47 nejsledovanějších v HD kvalitě

- Televizi od T-Mobile využívá už přes 30 tisíc zákazníků


O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, vloni oslavila 20 let na českém trhu. S více než šesti miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je ale především integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení nejen pro firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).


Martina Kemrová, Manažerka firemní komunikace, T-Mobile Czech Republic
Tomáš Leixner, Senior specialista vztahů s veřejností, T-Mobile Czech Republic


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25284/t-mobile-tv-prodluzuje-zpetne-zhlednuti-na-3-dny/