Novinky distributora TRADE and TECHNOLOGY – nové přístupové karty, firemní grafika s novým logem a přepracovaný web
Autor: Redakce/TRADE and TECHNOLOGY , e-mail: info@trade-technology.cz Přidané: 17.09.2007
Nejstarší distributor přístupových karet pro domácí digitální paket rozhlasových a televizních programů CS Link (dříve Czechlink) připravil pro své abonenty řadu novinek – ve firemní komunikaci, v nabídce produktů i obsluze zákazníků. Dnešním dnem spouští nový web, mění logo i firemní grafiku a tradiční přístupovou TT Kartu standard doplňuje nová TT Karta Sezóna s aktivací neplacených programů na 12 měsíců za poloviční cenu.


Společnost TRADE and TECHNOLOGY dnes představila novou firemní grafiku a nové logo. Jak uvedla ve své tiskové zprávě, stávající grafické pojetí bylo založeno spíše na technických symbolech a akcentovalo skutečnost, že firma podniká v oblasti nových technologií. Dnes – kdy je satelitní distribuce televizních programů v digitální podobě již široce rozšířena – přechází společnost na grafiku méně technickou, vlídnější a barevnější. Tou by chtěla lépe vyjadřovat skutečnost, že podniká v oblasti distribuce televizní zábavy, nejen technických komponentů.

Příkladem nové firemní grafiky je nové prodejní balení přístupových karet, na kterém se vedle nového loga TRADE and TECHNOLOGY objevují poprvé i nové grafické symboly programů veřejnoprávní České televize, které se změnily na začátku tohoto měsíce.


Další významnou novinkou je rozšíření nabídky abonentských přístupových karet pro domácí digitální paket rozhlasových a televizních programů CS Link (dříve Czechlink). Dosud tato společnost nabízela jediný druh přístupové karty bez pojmenování. To se ale mění, nyní distributor položil základ celé produktové řady a karty pojmenovává „TT Karta“ (čti tété karta). Každý druh karty bude mít svůj název a barevně odlišené logo.


TRADE and TECHNOLOGY bude distribuovat tyto nové karty:

„Zelená“ TT Karta standard má neomezenou dobu aktivace neplacených programů, kterými jsou v současné době veřejnoprávní stanice ČT1, ČT2, ČT4 sport, TV Prima a TV Nova. Doporučená cena pro koncového zákazníka činí 1 999 Kč včetně DPH.


Zcela novým produktem v nabídce je pak „zlatá“ TT Karta Sezóna - karta s aktivací neplacených programů časově omezenou na 12 měsíců od registrace karty. Doporučená cena této „roční“ karty pro koncového zákazníka činí 999 Kč včetně DPH. Ovšem po zaplacení doplatku ve výši 1000,- Kč včetně DPH je možné omezení aktivace zrušit a karta pak bude fungovat úplně stejně jako TT Karta Standard.

Obě karty samozřejmě umožňují abonentům zaplatit si premiérové volitelné programy z nabídky TRADE and TECHNOLOGY. V současné době se jedná o programy Galaxie sport, HBO, CS Film, FILMBOX, NONSTOP KINO a XXX Xtreme, o zařazení dalších stanic se jedná.


Jak už jste mohli zaregistrovat, dnes ráno spustila společnost nový firemní web na adrese www.t-t.cz. Nejedná se o pouhou modernizaci stávajících stránek, protože struktura, obsah i vzhled jsou zcela nové, web má modernější design, je přehlednější a poskytuje všechny důležité informace o firmě i o jejích produktech.

Na tomto webu přibyly nové funkce pro uživatele přístupových karet, noví abonenti určitě ocení modul pro elektronickou registraci karet. Registrace na internetu je rychlá a pohodlná a registrovaný uživatel se sem může vracet a využívat i další funkce pro správu karty, jako je výpis aktivovaných programů, reset PINu apod. Předplacení volitelných programů je zjednodušeno do té míry, že registrovaný uživatel karty TRADE and TECHNOLOGY již nemusí vyplňovat žádný papírový ani elektronický formulář. Stačí pouze, když jednoduše uhradí předplatné podle ceníku.

Samozřejmě je i nadále ponechána tradiční forma registrace přístupové karty (zaslání Žádosti o registraci poštou) pro ty zákazníky, kteří nepoužívají toto elektronické médium.


Redakce satCentrum, s využitím podkladů TRADE and TECHNOLOGY, a.s., 17.9.2007, 14:40 hod.





 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2529/novinky-distributora-trade-and-technology-nove-pristupove-karty-firemni-grafika-s-novym-logem-a-prepracovany-web/