Tisková zpráva: Novinky z TRADE and TECHNOLOGY
Autor: PR Press TRADE and TECHNOLOGY, a.s. , e-mail: obchod@t-t.cz Přidané: 17.09.2007
V Praze 17. září 2007 Akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY, tradiční distributor přístupových karet pro příjem satelitních programů přichází s řadou novinek ve firemní komunikaci, nabídce produktů a obsluze zákazníků.


Nová firemní grafika

V posledních letech byla firemní grafika TRADE and TECHNOLOGY založena na technických symbolech a akcentovala skutečnost, že firma podniká v oblasti nových technologií. Nyní – kdy je satelitní distribuce televizních programů v digitální podobě již široce rozšířena – přecházíme na grafiku méně technickou, vlídnější a barevnější. Měla by lépe vyjadřovat skutečnost, že podnikáme v oblasti distribuce televizní zábavy, nejen technických komponentů.



Představujeme nové firemní logo. Příkladem nové firemní grafiky je i nové balení karet.



Nové produkty:

Až dosud jsme měli v nabídce jediný druh přístupové karty bez pojmenování. Nyní jsme položili základ celé produktové řady a naše karty jsme pojmenovali „TT Karta“ (čti tété karta). Každý druh karty bude mít svůj název a barevně odlišné logo.


TT Karta Standard je nový název pro tradiční přístupovou kartu s neomezenou dobou aktivace neplacených programů. Doporučená cena 1999,- Kč vč. DPH



TT Karta Sezóna je nová karta s aktivací neplacených programů časově omezenou na 12 měsíců od registrace karty. Doporučená cena 999,- Kč vč. DPH. Zaplacením doplatku ve výši 1000,- Kč vč. DPH je možno omezení aktivace zrušit a karta pak funguje stejně jako TT Karta Standard. Obě karty umožňují předplatné volitelných programů z nabídky TRADE and TECHNOLOGY.


Nový web

Dnešním dnem spouštíme rovněž nový firemní web www.t-t.cz. Nejedná se o pouhou modernizaci stávajících stránek. Struktura, obsah i vzhled jsou zcela nové. Věříme, že nový web je modernější, přehlednější a poskytuje všechny důležité informace o naší firmě i našich produktech. Přibyly rovněž nové funkce pro uživatele našich karet popsané níže.


Zjednodušení pro zákazníky

Nový web www.t-t.cz má nově zabudován modul pro elektronickou registraci karet. Věříme, že registrace přes internet bude pro naše zákazníky pohodlnější a rychlejší, než je tomu dosud. Tradiční forma (Žádost o registraci zaslaná poštou) je pro zákazníky, kteří nemají možnost kartu registrovat přes web, samozřejmě zachována. Nový web poskytuje i řadu dalších funkcí pro správu karty registrovaným uživatelem (výpis aktivovaných programů, reset PINu apod.).

Předplacení volitelných programů je zjednodušeno do té míry, že registrovaný uživatel naší karty již nemusí vyplňovat žádný papírový ani elektronický formulář. Stačí pouze, když jednoduše zaplatí předplatné dle ceníku.

Naši zákazníci se budou nyní setkávat s novým balením karet, novými letáčky, ceníky a dalšími formuláři. V krátké době přibudou plakáty, samolepky a další materiály pro firemní prezentaci na prodejnách.


Akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY působí na Českém trhu od roku 2001.

Hlavními obory naší činnosti jsou:

· distribuce dekódovacích TT Karet pro příjem televizních a rozhlasových programů šířených digitálním satelitním přenosem (CS Link, dříve Czech Link);
· správa uživatelské databáze TT Karet a systému podmíněného přístupu CryptoWorksTM;
· prodej placených televizních programů uživatelům TT Karet;
· velkoobchod a maloobchod se satelitní technikou;
· distribuce technologických zařízení firem Harmonic, Scopus;
· výstavba a provoz televizních vysílačů.

Jsme vedoucí společností v oboru distribuce služeb neplacené satelitní digitální televize. Aktuálně užívá našich služeb téměř 200 tisíc domácností.


PR Press TRADE and TECHNOLOGY, 17.9.2007

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2530/tiskova-zprava-novinky-z-trade-and-technology/