DIGI TV vyhlašuje velkou slevovou akci Zima zadarmo
Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 21.10.2017
Čtyři měsíce mohou všichni noví zákazníci DIGI TV sledovat svou televizi zcela zdarma. Stačí, aby s DIGI TV kdykoli do konce roku uzavřeli smlouvu. K tomu obdrží od předního českého poskytovatele satelitní televize a televize přes internet další dárek. V rámci velké slevové akce Zima zadarmo se jim na celé čtyři měsíce zároveň automaticky zpřístupní kompletní nabídka až 100 kanálů DIGI TV bez ohledu na to, jaký programový balíček si objednají. Samozřejmě opět zcela zdarma, a to včetně pronájmu set-top boxu.


„V zimě tráví lidé více času doma. V DIGI TV jsme se proto rozhodli, že všem našim novým zákazníkům zimní večery zpříjemníme tím, že budou moci sledovat televizi zdarma. Navíc jim umožníme poznat kompletní programovou nabídku DIGI TV. Díky tomu získají dostatečný prostor k rozhodnutí, jestli jim zvolený programový balíček vyhovuje, případně si nabídku mohou ještě podle svých preferencí rozšířit. První faktura přijde až spolu s pátým měsícem, kdy se jim zároveň aktivují ty programové balíčky, které si objednali,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

V zimním období, zejména v čase Vánoc, se všechny televizní stanice snaží nasadit do vysílání to nejlepší. Díky kompletní nabídce budou mít zákazníci DIGI TV možnost vybírat ty nejkvalitnější pohádky, filmy, seriály, dokumenty nebo třeba hudební pořady či sportovní přenosy. Právě DIGI TV nabízí řadu exkluzivních sportovních přenosů, například z anglické Premier League, která se hraje i přes Vánoce. Vedle toho mohou zákazníci na kanálech DIGI Sport sledovat španělskou La Ligu. Ta 23. prosince nabídne jeden z vrcholů sezony, El Clásico, duel mezi nesmiřitelnými rivaly z Realu Madrid a Barcelony. Příznivci nejlepšího světového tenisu si zase mohou již od 12. do 19. listopadu díky DIGI TV vychutnat tenisový Turnaj mistrů v Londýně.

Z kompletní nabídky stovky kanálů, z nichž je 40 v HD kvalitě, si vybere celá rodina. DIGI TV si zakládá na pestré a vyvážené programové skladbě, při níž myslí jak na děti, tak na teenagery i dospělé diváky. V případě, že si pořídí televizi přes internet, budou moci využívat veškeré výhody moderní televize jako je zhlédnutí pořadu od začátku, možnost nahrát 30 hodin pořadů, případně využít 72 hodinový archiv odvysílaných pořadů, což při stovce kanálů nabízí v každý moment přes 7000 hodin televizní zábavy. Televizi přes internet lze navíc nezávisle sledovat až na čtyřech zařízeních, kromě klasické televize též na počítači, tabletu či na chytrém telefonu. Televizi přes internet lze samozřejmě objednat též k satelitní DIGI TV a výhody obou kombinovat.

Noví zákazníci si mohou v rámci akce Zima zadarmo objednat DIGI TV od dnešního dne až do konce roku buď na zákaznické lince 533 427 533, nebo na webové stránce www.novadigitv.cz. A to jak v podobě satelitní DIGI TV, tak televize přes internet s mobilní službou DIGI2GO. Aby mohli sledovat televizi celou zimu zdarma, je třeba uzavřít smlouvu na dva roky. Po aktivaci objednaného balíčku se zákazníkům po dobu čtyř měsíců automaticky zpřístupní kompletní programová nabídka, která bude po celou tuto dobu také zcela zdarma.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. Mobilní služba televize přes internet využívá též obchodní název DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25301/digi-tv-vyhlasuje-velkou-slevovou-akci-zima-zadarmo/