Listopadové filmové lahůdky na Cinemaxu
Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 23.10.2017
Placený filmový kanál Cinemax v listopadu nabídne např. psychologický krimi thriller ELLE, oscarové drama MÍSTO U MOŘE či minisérii z originální produkce latinskoamerického HBO HYPNOTIZÉR.



ELLE (Elle)

Michèle (kterou fantasticky hraje nestárnoucí hvězda evropského filmu Isabelle Huppert) patří k ženám, které budí dojem, že je jen tak něco nerozhodí. Řídí velkou firmu produkující videohry a své pracovní i soukromé záležitosti spravuje stejně – železnou rukou. Věci se změní ve chvíli, kdy ji doma napadne neznámý muž. Neotřesitelná Michèle se mu vydává po stopě a začíná podivná hra, která může špatně skončit. A taky že skončí – pastvou pro divákovy oči. Dva Zlaté glóby stržila tahle podívaná (nejen) pro intelektuály: pro stylovou a sexy Isabelle Huppert a pak rovnou za nejlepší cizojazyčný film.

2016 | 126 minut | 18 | psychologický krimi thriller
Režie: Paul Verhoeven
Hrají: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny, Charles Berling, Virginie Efira

Neděle 5. listopadu 2017 ve 20:00 hod.



MÍSTO U MOŘE (Manchester by the Sea)

Vzpomínáte, jak nadšení kritiků i publika neznalo mezí? Loňské americké teskné drama bylo nakonec korunováno Oscary za scénář i za ztvárnění hlavní herecké role, čtyři další nominace zůstaly neproměněny. Nenechte si ho ujít! Po smrti svého staršího bratra Joea (Kyle Chandler) se Lee (Casey Affleck) tak trochu proti své vůli stává opatrovníkem synovce Patricka (Lucas Hedges). Opouští zaměstnání a s obavami se vrací do vesnice svého dospívání, do Manchesteru by the Sea, aby pečoval o temperamentního šestnáctiletého kluka. Vyrovnává se při tom se svou minulostí, která ho odloučila od manželky Randi (Michelle Williams) i od komunity, ve které se narodil a dospíval.

2016 | 131 minut | 12 | drama
Režie: Kenneth Lonergan
Hrají: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Lucas Hedges, Gretchen Mol

Neděle 12. listopadu 2017 ve 20:00 hod.



HYPNOTIZÉR (O Hipnotizador)

Minisérie z originální produkce latinskoamerického HBO vypráví příběh Arenase (Leonardo Sbaraglia), hypnotizéra, který dokáže uvést lidi do transu a přimět je odhalit jejich nejniternější tajemství. Je to osamělý tajemný muž, který žije v ústraní a trpí těžkou nespavostí, za níž se skrývá velké tajemství. Pro Arenase je mnohem snazší řešit problémy druhých než své vlastní… Seriál je inspirován argentinským komiksovým románem z pera Pabla De Santise, který ilustroval Juan Sáenz Valiente. Kostýmy, hudba i kulisy seriálu, který se odehrává ve čtyřicátých letech minulého století, dokonale vykreslují atmosféru tehdejší doby.

2015 | 54 minut | 18 | dobové drama z produkce HBO
Režie: Alex Gabassi
Hrají: Leonardo Sbaraglia, Chico Díaz, César Troncoso, Marilu Marini, Juliana Didone

Sobota 18. listopadu 2017 ve 20:00 hod. a každou další sobotu od 20:00 hod. (2 epizody)



Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz.
Facebook: Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
Youtube: HBO CZSK.

Placený filmový kanál Cinemax vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, Flix TV, freeSAT a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Eutelsat W16 na pozici 16,0 st. východně a Thor 5/Thor 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry kanálu Cinemax (a také kanálu Cinemaxu 2 si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 23. 10. 2017, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25306/listopadove-filmove-lahudky-na-cinemaxu/