Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:14:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Zákazníci freeSAT-u si budú môcť viac ako dva týždne vychutnávať kanály FilmBox

  Autor: mediamedia , e-mail: info@mediamedia.sk Přidané: 27.10.2017


Osemnásť dní, päť kanálov a stovky prémiových filmov, seriálov či dokumentov. Všetci zákazníci freeSAT-u teraz budú môcť sledovať prémiový obsah viacerých kanálov FilmBox. Od 27. októbra až do 14. novembra si budú môcť vychutnať programy na FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra HD, FilmBox Family a FilmBox Premium HD.


Počas akcie si na svoje príde každý

Kanál FilmBox Premium HD prinesie hollywoodske trháky s najväčšími hviezdami priamo do obývačiek. Fanúšikovia sci-fi sa napríklad môžu tešiť na romantickú drámu Ako ty (Equals), zasadenú do prostredia utopickej citovo vyprahnutej spoločnosti. Dvom ľuďom sa po záhadnej chorobe city vrátia a navzájom sa do seba zamilujú. To spôsobí napätie medzi nimi a spoločnosťou. V dráme Krvácajúce srdce (Bleeding Heart) budú môcť diváci sledovať príbeh inštruktorky jogy (Jessica Biel), ktorá musí ochrániť svoju sestru. Pritom je vtiahnutá do jej chaotického sveta, čo má tragické následky. Barbar (Valhalla Rising) zase rozpráva príbeh nadprirodzene silného bojovníka na ceste do srdca temnoty.

FilmBox Plus ponúka nekončiacu zásobu vybraných drám, seriálov a kriminálok. Diváci sa môžu tešiť na (znovu)objavovanie dobrodružstiev Sherlocka Holmesa (v podaní Benedicta Cumberbatcha), zasadených do moderných čias. Historická miniséria Piliere zeme (Pillars of the Earth) prenesie divákov do Anglicka v 12. storočí, v ktorom sa stanú svedkami budovania katedrály v búrlivej dobe. Vzrušujúci zážitok milostnej aféry, ktorá naruby obráti pokojný predmestský život, zase prinesie dramatický seriál Ulička Apple Tree Yard s Emily Watsonovou. Deti sa môžu tešiť tiež, keďže si na FilmBox Plus budú môcť pozrieť nestarnúcu klasiku o dobrodružstvách Pippi Dlhej Pančuchy.

Modus smrti (Modus) je kriminálny seriál zo zasneženého prostredia vianočného Švédska. Sústredí sa na vyšetrovanie série znepokojivých úmrtí. Diváci si jeho premiéru budú môcť pozrieť na FilmBox Extra HD. Tento kanál pre náročných divákov sa špecializuje na filmy od veľkých hollywoodskych štúdií.

FilmBox Family prenesie vďaka seriálu Herkules divákov do krajiny starých gréckych bájí a povestí. Kanál pre deti i dospelých sa špecializuje na animované filmy, populárne seriály a zábavné komédie.
Seriál Nebezpečný flirt (Eye Candy) na kanáli FilmBox zavŕši príbeh Newyorčanky, ktorá má podozrenie, že jej online známosť je vrah. Kanál zábavy pre všetkých odvysiela ročne stovky premiér i klasických filmov.


Zákazníci môžu získať kanály FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBox Plus a FilmBox Family a mnohé ďalšie aj po skončení akcie ak si predplatia balík FilmBox Pak.


Kanály si možno naladiť na nasledujúcich pozíciách:

Kanál: Pozícia:

FilmBox Extra HD 72
FilmBox Premium HD 74
FilmBox Plus 66
FilmBox Family 67
FilmBox 73

Pozície sú platné pre klientov s prijímačmi s automatickým ladením, ktoré im poskytuje freeSAT. Zákazníci s vlastnými prijímačmi nájdu návod na naladenie ako aj úplný zoznam programov a mnoho ďalších informácií o ponukách na sk.freesattv.tv


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení.
UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc


Miloslav Surgoš, mediamedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.10.2017 • Do Regionální televize CZ vstupují Ivo Valenta a Michal Voráček
21.10.2017 • DIGI TV vyhlašuje velkou slevovou akci Zima zadarmo
16.10.2017 • FLIX TV spouští své služby na Slovensku
05.09.2017 • Češi se bojí v televizi originálních verzí, preferují dabing
23.08.2017 • Dvacet let naplocho [ 1 ]
03.08.2017 • Výsledky průzkumu: Jak technologie ovlivňují naše televizní chování?

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist