Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 03:58:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Novinky na COOL E-Sport – zbrusu nový herní pořad!

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.10.2017


V sobotu 30. září vyvrcholila již druhá sezóna ROG COOL ligy, v jejímž finále se ve hře Counter Strike: Global Offensive utkaly týmy eSuba a Trust.Universe. V zaplněném Průmyslovém paláci se v rámci Vodafone YOU FESTu odehrálo napínavé finále, po jehož konci se z titulu mistrů radovala pětice hráčů týmu eSuba. Další primáckou novinkou v rámci gamingu je nový herní pořad COOL E-Sport na Prima COOL.cz, jehož tváří je známý moderátor Zdeněk Princ.


Druhá sezóna ROG COOL ligy se nesla především na síle hry Counter Strike: Global Offensive, která aktuálně atakuje nejvyšší příčky nejsledovanějších her světa. Soutěž byla rozdělena do tří herních fází, kdy vyvrcholení bylo naplánováno na Vodafone YOU FEST 2017 v pražských Holešovicích. „Jsme rádi, že ROG COOL liga opět předčila všechna naše očekávání. Enormní zájem hráčů a fanoušků o e-Sport i přes prázdninový čas nás lehce překvapil. Do prvních tří kvalifikací se registrovalo přes 1 250 hráčů (250 týmů), díky čemuž jsme se opět stali nejprestižnější a nejžádanější ligou,“ prozradil Daniel Grunt, ředitel nových médií FTV Prima. Finále pak na pražském festivalu Vodafone YOU FEST sledovalo na místě přes tisíc lidí a ovládla jej eSuba, která získala kromě legendárního COOL poháru i finanční odměnu ve výši 40 tisíc korun.

Projektový tým pak společně s nejlepšími tuzemskými komentátory odvysílal přes 260 hodin přímých přenosů, přičemž play off a finále se dočkalo vlastních samostatných přenosů s hosty ve studiu. Diváci pak během dvou měsíců vysledovali přes 48 230 hodin na platformě Twitch.tv. Přenosy opět slavily úspěch na HbbTV, kde se počet video přehrání dostal na necelých 317 000. Hlavními partnery ligy byly společnosti ASUS a jejich brand Republic of Gamers, fast food řetězec KFC a značka AXE.

COOL E-Sport ale i nadále pokračuje v prezentaci herního odvětví na té nejvyšší úrovni. Kromě pravidelných televizních přenosů z turnajů, jako ESL One New York nebo ROG COOL Finals, začal na webu Prima COOL pravidelně vycházet i herní pořad COOL E-Sport, který přináší řadu novinek ze světa e-Sportu a her. Každý díl je tematicky laděný a fanoušci se v něm dozví například o životě profesionálního hráče, jak předcházet úrazům nebo se mohou těšit na rozhovory s předními představiteli česko-slovenské herní komunity.

Hlavní tváří tohoto pořadu je oblíbený moderátor a komentátor Zdeněk Princ. „Pořad byl přijat velmi kladně v rámci celé herní komunity, za což jsme velmi rádi. Chceme přinášet nový formát, jaký tu ještě nebyl – divákům, kteří si doposud museli informace hledat. Tento krátký pořad, ve kterém si najde svou porci zábavy každý, chceme do budoucna rozšiřovat o různé rubriky a bloky,“ dodal k pořadu Daniel Grunt.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.10.2017 • Intimní portrét vraždící psychopatky - oceňovaný film Já, Olga Hepnarová v televizní premiéře
30.10.2017 • Sexy bouráci v sexy bourácích
29.10.2017 • 2 227 minut pro kandidáty a 4,4 milionu zobrazení - parlamentní volby prostřednictvím ČT
28.10.2017 • Show Jana Krause – 1. 11. 2017
28.10.2017 • Užijte si Halloween s Griffinovými na Prima Comedy Central
27.10.2017 • 99 let od vzniku Československa - výročí připomene Česká televize 12 pořady

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist