MŇAM TV predstavuje vianočný program a mení stratégiu satelitného vysielania
Autor: PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.sk Přidané: 30.10.2017

Spoločnosť S&P Broadcasting predstavuje vianočný program lifestylovej televíznej stanice Mňam TV. Od novembra tiež mení stratégiu satelitného vysielania. Od 1. novembra nebude stanica Mňam TV dostupná na platforme Skylink.


Vianočný program vypukne na Mňam TV v polovici novembra a ponúkne divákom Vianoce plné tradičných a lahodných receptov. Jamie Oliver predstaví obľúbené pokrmy Angličanov, ktoré v tomto sviatočnom období nesmú chýbať na žiadnom stole, priblíži tradície, ale i nové nápady, pochváli sa svojim domom v Essexe, plným vianočnej atmosféry a do varenia zapojí rodinu i priateľov.

Mňam TV má pre Vás ale i klasické české vianočné pečenie. Sladká Adie v rámci 16-dielneho sviatočného seriálu predstaví svoje lahodné a dizajnové vianočné sladkosti a ponúkne množstvo rád, trikov a tipov, ako všetko zvládnuť s nadhľadom. Pestrý obsah s neodolateľnou vianočnou atmosférou môžu diváci na Mňam TV sledovať od polovice novembra, každý deň v reláciách: Jamie varí Vianoce, Najlepšie Vianoce podľa Jamieho a detí, Jamieho Vianoce: Kým sa rozzvonia zvony, Vianočný špeciál s Hestonom Blumenthalom a Sladké Vianoce z produkcie Mňam TV.


Mňam TV mení stratégiu satelitného vysielania

S&P Broadcasting v rámci svojej distribučnej stratégie rozširuje sieť pokrytia cez regionálne multiplexy a končí so satelitnou distribúciou svojich televíznych staníc. Od 1. novembra nebude stanica Mňam TV dostupná na platforme Skylink.

"V rámci distribučnej stratégie spoločnosti S&P Broadcasting sme sa rozhodli posilniť DVB-T distribúciu, ktorá prináša výrazne vyššiu návratnosť našich investícií, než je to pri distribúcii cez satelit. Z tohto dôvodu odchádza Mňam TV koncom mesiaca október zo satelitnej platformy Skylink a postupne zvýši pokrytie distribúcie všetkých staníc S&P Broadcasting cez regionálne multiplexy," hovorí Pal Milkovics, CEO spoločnosti S&P Broadcasting.

Mňam TV – televíziu nielen o varení nájdete naďalej v ponuke UPC, O2, Slovak Telekom, Orange, atď.


O S&P Broadcasting

S&P Broadcasting a.s. je producent a poskytovatel televizního vysílání a mediálních služeb na českém a slovenském trhu. Společnost vznikla v roce 2016 a vlastní licence televizních kanálů Mňam TV, Mňau TV a Kutil TV. V budoucnu chystá rozšíření portfolio specializovaných televizních kanálů – Mudr TV a Trhák TV.


Ivana Finlay-Notman, MarCom & Distribution Manager S&P Broadcasting,
Mgr. Sabína Nagyová, PR Consultant, PR.Konektor, 30. 10. 2017


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25336/mnam-tv-predstavuje-vianocny-program-a-meni-strategiu-satelitneho-vysielania/