Listopadové programové tipy E! Entertainment
Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 31.10.2017
V listopadu se na kanálu E! opět rozvine červený koberec! „Sledujte E! Živě z červeného koberce: předávání amerických hudebních cen AMA 2017. Nenechte si ujít setkání s hudebními jedničkami na americkém trhu. Naši moderátoři přinesou exkluzivní rozhovory a jedinečné záběry. V neděli 19. listopadu v 00.00 hod, přímý přenos z předávání cen AMA 2017.“ Dále pokračujeme ve vysílání oblíbených seriálů:

Držte krok s Kardashians – premiérové díly 14.řady každou neděli ve 20.00 hod
Divoká dvojčata – premiérová 2.řada začíná v pátek 3. listopadu ve 21.00 hod
Platinový život - každý pátek ve 21.00 hod
Ženy slavných sportovců: LA - premiérová 3.řada v pátek 10. listopadu ve 22.15 hod



Držte krok s Kardashians

Nalaďte se na E! a sledujte zbrusu novou řadu oblíbeného seriálu, ve které rodina Kardashianových absolvuje degustaci vína v Santa Barbaře, načež se přesune do Mexika, aby zde oslavila narozeniny. Kim se naopak více zaměří na sebe a svou vlastní rodinu a Kendall se bude snažit balancovat na tenké hraně soukromého a veřejného života.

Každou sobotu ve 20.00 hod.



Ženy slavných sportovců: LA

Diamanty a honosná sídla, to vše je v L.A. pro Ženy slavných sportovců k dispozici. Seznamte se s Diminique Penn, která se snaží narušit přátelství mezi Sashou a Autumn, s Olivií Pierson, Instagramovou královnou. Nově příchozí Michelle Quick či Nicole Williams, která si plní svůj svatební sen. Přeneste se do jiného světa, kde největší starostí je, otázka: „Co si vezmu dnes na sebe?“

PREMIÉRA 3. řady v pátek 10. listopadu ve 22.15 hod.



Divoká dvojčata

Jste připraveni na divokou jízdu? E! Vás opět zavede do světa wrestlingových zápasnic, dvojčat Brie a Nikki Bella. Ve druhé řadě se vše točí kolem Brie, která čeká narození svého prvního potomka.

PREMIÉRA 2. řady v pátek 3. listopadu ve 21.00 hod.



Platinový život

I v listopadu pokračujeme s vysíláním nového seriálu Platinový život, který nabízí pohled na ženy v hudebním průmyslu. Tentokrát se blíže představí Crystal Smith, ženu zpěváka a producenta NE-YO, Shantel Jackson, která je přítelkyní rappera, autora a producenta Nellyho a vycházející hvězdička Alycia Bellamy. Sledujte tuto elitní skupinku žen a jejich partnerů od vyprodaných koncertů přes večery plných hudebních ocenění po honosné večírky.

Každou sobotu ve 21.00 hod.



Živě z červeného koberce: AMA 2017

E! Živě z červeného koberce se exkluzivně vrací s přenosem jedné z nejdivočejších hudebních nocí: Americké hudební ceny 2017. Nenechte si ujít setkání s celebritami na červeném koberci a ty nejupřímnější rozhovory, pouze E! vám v přímém přenosu přinese ty nejvíc nezapomenutelné okamžiky.

PŘÍMÝ PŘENOS v neděli 19. listopadu v 00.00 hod.



O E! Entertainment Television v ČR a SR

E! je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšná show, exkluzivní reality, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E!News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku či Met Gala v New Yorku a mnoho dalších.

Program E! spadá do portfolia NBC Universal. Vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách, T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmédia. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Pro satCentrum připravila Martina Zvířecí, Manažerka distribuce TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, 30. 10. 2017, foto: E! Entertainment Television

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25337/listopadove-programove-tipy-e-entertainment/