Prima Partička 10. díl - 2. listopadu
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 01.11.2017
Prima Partička vás opět rozrajcuje. Premiérový díl ve složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Daniel Dangl, hudební mág Marián Čurko a Michal Novotný doplní jako VIP host slovenský herec Lukáš Latinák. Bavte se!


Prima Partičku sledujte ve čtvrtek 2. listopadu ve 21.35 na Primě!

Tentokrát nezačneme s generálem Péťou, to ale neznamená, že se v průběhu večera neobjeví. Dnešní host bude převlečen za Shreka a pánové ho budou muset uhádnout prostřednictvím hry 5-3-2-1, kdy každý má jen určitý počet slov, které může použít ke kladení otázek.

Ve hře Regionální televize si hned zahraje i Lukáš jako těhotný sportovní komentátor, „normální“ moderátorskou dvojicí bude Richard s Michalem N., Michal S. bude hlásit počasí, přestože mu zbývá jen pár dní života.

Televizní a filmové názvy se budou odehrávat v kadeřnictví, kde se Jaromír Jágr (Richard) přijde po skončení kariéry ostříhat ke gay kadeřníkovi (Igor).

Bude pokračovat Vyznání lásky – z hlediště přijde dáma a všichni protagonisté jí budou vyznávat náklonost básní. Abeceda dá zabrat všem, protože když někdo udělá chybu, tak ho ve svém jazyce seřve generál Péťa.

Ve hře Blázni bude zjišťovat nemoci i spouštěče nejlepší hádač Richard. Co nastartuje orgasmus, hajzlbábu a tanečnici u tyče?

Prima Partičku sledujte ve čtvrtek 2. listopadu ve 21.35 na Primě. A těšte se, kdo přijde příště!!


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25345/prima-particka-10-dil-2-listopadu/