První slalomy sezony ve finském Levi na Eurosportu
Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 06.11.2017

Eurosport je domovem zimních sportů a také během nové zimní sezony uvidí diváci tradičně kompletní program Světového poháru v alpském lyžování. 11. a 12. listopadu jsou na programu SP úvodní slalomy sezony.


Muži i ženy mají v Levi na programu první ze dvanácti slalomů sezony. Před rokem vyhráli v Levi Rakušan Marcel Hirscher a Američanka Mikaela Shiffrinová. Oba v minulé sezoně dominovali nejen slalomům, ale také celkovému pořadí světového poháru a vybojovali zlaté glóby.

V průběhu zimních měsíců si mohou diváci Eurosportu opět užívat všechny špičkové alpské lyžaře světa. Na obrazovkách Eurosportu budou závodit Lindsey Vonnová, Mikaela Shiffrinová, Slovenky Petra Vlhová a Veronika Velez-Zuzulová, Lara Gutová, Frida Hansdotterová, Marcel Hirscher, Henrik Kristoffersen, Kjetil Jansrud, Aksel Lund Svindal, Peter Fill a další.

Český reprezentant Kryštof Krýzl na otázku, co by divákům popřál do nové sezony, odpověděl: „Lyžování je úžasný sport, napínavý, když mu porozumíte, tak vás úplně vtáhne do sebe, dívejte se a užívejte si ho pravidelně.“ Rádi se k tomuto přání přidáváme. Bude to opět úchvatný světový pohár.


Vysílání Eurosportu z Levi

11. listopadu 2017:

09:45 hod., Eurosport 1 - slalom, ženy, 1. kolo
12:45 hod., Eurosport 1 - slalom, ženy, 2. kolo


12. listopadu 2017:

09:45 hod., Eurosport 1 - slalom, muži, 1. kolo
12:45 hod., Eurosport 1 - slalom, muži, 2. kolo

Všechny závody komentují Dominik Kárník a Eva Kurfürstová.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25363/prvni-slalomy-sezony-ve-finskem-levi-na-eurosportu/