Take me out 9. epizoda - 9. listopadu
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.11.2017
Tento čtvrtek ve 22.30 hod. zavítá na obrazovky TV Prima další, již devátá epizoda seznamovacího pořadu Take me out. A opět je to pořádné drama i neskutečná komedie v jednom! Největší česko-slovenští dohazovači vztahů Milan Junior Zimnýkoval a Jakub Prachař ovládli vaši televizní obrazovku. Třicítku česko-slovenských dívek tentokrát čeká pořádná exotika!


O jejich přízeň se uchází tři naprosto rozdílní single muži. Najdou své štěstí?

Na co sem šel?

Emil přichází na scénu. Je usměvavý, milý a postupně se ukazuje, že je i stejně temperamentní jako kulaťoučký. Přišel si vybrat tu, která je schopná se s ním šmoulovat na stromě. Místo roztomilých Šmoulinek ale narazil na zkušené šelmy. To nečekal! A nečekal ani, že se jedna z nich do něho strefí ostře mířenou otázkou: „Nedělali jsme spolu epidemické vyšetření na pohlavní nemoci?“ Emil se upřímně přiznává. Je pravda, že na nějakém vyšetření byl. Události berou rychlý spád. Rozčilený Emil se sám diví, na co sem vůbec šel… To se ještě uvidí!


Nejlepší 4. kolo všech dob

Tomáš je pohledný, elegantní a perfektně oblečený. Doufá, že aspoň některou z dam okouzlí tak, jako ony okouzlily jeho. Předvádí se v tom nejlepším světle a šelmy se mu to snaží rovným dílem oplácet. Když vystrčí drápky, není to na něho. V jednu chvíli se rivalita mezi dvěma dívkami projevuje tak naplno, že má moderátor a dohazovač vztahů Jakub co dělat, aby je udržel od sebe. Od další dívky se Tomáš dozvídá, že nemá žádný konkrétní typ chlapa, ale vždycky říkala, že ho pozná, až ho uvidí. No, a teď si myslí, že už ho poznala. Tomáš zkrátka boduje. Dokonce natolik, že když přijde řada na něj, aby si začal vybírat, má o něj zájem rekordní počet dívek. Tohle je nejlepší 4. kolo všech dob!


Nahá extravagance

Daniel přišel okouzlit svou extravagancí a skutečně se mu to daří. Je výrazně světlý typ albína. Je to cukrář, který si přivydělává jako model. A ocitá se v ještě zvláštnější situaci než ostatní single muži, když dostane mimořádně trapně položenou otázku: „Jsi si jistý, že jsi ve správném pořadu? Protože my jsme tu všechny holky a…“ Daniel není gay, zato má zvláštní hlas jako dělaný na vyprávění pohádky před spaním, zazní následně ve studiu. Další z šelem by ho zase strašně chtěla vidět nahého. Po pár napjatých vteřinách je ale jasné, že to nepůjde. „Tak aspoň v zákulisí? Jenom jednu věc?“

Uvidíme...


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25367/take-me-out-9-epizoda-9-listopadu/