Přímý přenos z Ocenění českých podnikatelek živě na Regionalnitelevize.cz
Autor: Regionalnitv.cz , e-mail: info@regionalnitelevize.cz Přidané: 09.11.2017
Přímý přenos ze slavnostního vyhlášení soutěže Ocenění českých podnikatelek odvysílá dnes, ve čtvrtek 9. listopadu regionalnitelevize.cz. Přenos ze sálu České národní banky začíná v 19:40 hod. Přímý přenos Galavečera 10.ročníku Ocenění Českých Podnikatelek vznikl ve spolupráci se společností LIVE SIGNAL.


Soutěž Ocenění českých podnikatelek pořádá už deset let agentura Helas. Ta mimo jiné stojí za organizací soutěží Exportní cena či Ocenění českých lídrů. Regionalnitelevize.cz je již několik let mediálním partnerem všech aktivit této agentury, která, podobně jako regionalnitelevize.cz, se věnuje podpoře národní hrdosti formou prezentování úspěchů českých firem a podnikatelů.


Regionalnitelevize.cz setotiž jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů.

Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu TV metrového měření. Nejvyššího podílu na sledovanosti dosáhla 23.10. 2017, a to jak v cílové skupině 15+ (0,15%), tak v cílových skupinách 15-54 (0,17%) a 15-69 (0,19%). Navíc, na konci tzv. Prime Time (22:00 – 23:00) její podíl na sledovanosti dosáhl v cílové skupině 15-69 hodnoty 0,3%.


Ing. Eva Stejskalová, regionalnitelevize.cz

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25376/primy-prenos-z-oceneni-ceskych-podnikatelek-zive-na-regionalnitelevize-cz/