Volný "svatomartinský" víkend HBO s premiérou pokračování seriálu Až po uši!
Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 11.11.2017
Po třech letech se na obrazovky vrací oblíbený seriál z produkce HBO Europe režiséra Jana Hřebejka. A je v ještě lepší formě. Premiéra divácky úspěšného seriálu Až po uši bude v neděli 12. 11. pro abonenty operátorů UPC, Digi SK, Slovak Telekom, Orange, Skylink, O2, SledovaniTV, Starnet, LepsiTV volně dostupná během volného víkendu HBO.


Po třech letech se na obrazovky vrací oblíbený seriál z produkce HBO Europe režiséra Jana Hřebejka. A je v ještě lepší formě. Staří známí se opět zaplétají “až po uši” v romantice, humoru, lásce až za hrob, hysterii i bezradnosti scény z každodenního vztahového života jsou nyní ještě uvěřitelnější, vtipnější, ale zároveň své postavy staví do nevyzpytatelnějších a často dosti krutých situací. Ať už jde o jejich ložnice, pracovny nebo oblíbené bary, v každém kousku jejich života je něco, co bezpečně rozpoznáme i my sami.

Ještě zamotanější citové propletence, při nichž se s postavami dobře zasmějete i popláčete, v sobě nesou všechny (ne)představitelné průšvihy moderních vztahů. Jednoduše, všichni se hledají – a občas se najdou v cizí posteli. Nechte se pozvat a skočte tam s nimi!

Premiéra divácky úspěšného seriálu Až po uši bude v neděli 12. listopadu na HBO a HBO GO. Na HBO GO budou k dispozici hned dvě epizody najednou.


S využitím podkladů Pavly Brožkové, PR HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 11. 11. 2017


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25385/volny-svatomartinsky-vikend-hbo-s-premierou-pokracovani-serialu-az-po-usi/