Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 19:20:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Reality show O2 TV Sport OKTAGON II. jde do velkého finále! Kdo si odnese titulový pás a odměnu ve výši 10 000 eur?

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 11.11.2017


V neděli 12. listopadu vyvrcholí druhá řada MMA reality show OKTAGON, která v průběhu podzimu nabídla příběhy a napínavé souboje čtyř českých a čtyř slovenských zápasníků MMA. O absolutním vítězi této show z produkce O2 TV se rozhodne na slavnostním galavečeru v Bratislavě, kde se kromě účastníků reality show představí také další hvězdy československé i mezinárodní MMA scény. Celé finále odvysílá od 20.00 hodin exkluzivně v přímém přenosu stanice O2 TV Sport.


Vyprodaná Hant aréna v Bratislavě se již v neděli večer dozví, kdo se stane po Gáboru Borárosovi historicky druhým vítězem organizace Oktagon MMA. V samotném finále se proti sobě postaví ryze slovenské duo, Samuel 'Pirát' Krištofič a Radovan Úškrt. A pouze vítěz se může těšit na titulový pás a roční kontrakt ve výši 10 000 eur.

"Letošní řada Oktagonu přinesla mnoho silných příběhů a napínavých situací. Byla to opět skvělá show, která diváky bavila. Musím říct, že všeobecně MMA zažívá neuvěřitelný nárůst popularity a my jsme rádi, že k tomu výraznou měrou přispíváme," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

I nedělní živý přenos budou moci sledovat diváci, kteří nejsou přímo zákazníky O2 TV. Stačí si zakoupit tarif O2 TV Sport na den za 69 Kč, kde galavečer každý uvidí v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Dalším vrcholem turnaje bude souboj bývalého šampióna Bellatoru a slovenské hvězdy Attila Vegha (30-8), proti kterému se postaví americká legenda Travis Fulton. Čtyřicetiletý zápasník má na svém kontě neuvěřitelných 253 výher a celkem 53 porážek. "Na fanoušky čeká nezapomenutelný zážitek a prozradím, že také jedno velké překvapení. Těšíme se hlavně na skvělou atmosféru, halu pro 4 500 diváků máme už dnes beznadějně vyprodanou. Co víc si můžeme přát," netají se spokojeností Ondřej Novotný, známý moderátor a komentátor, který společně s Pavolem Nerudou patří mezi tvůrce a majitele celé reality show.

V kleci dojde také na měření sil bývalého hokejisty Michala Martínka, který má na svém kontě zatím čtyři výhry. Jeho soupeř pak bude čtyřiadvacetiletý český bojovník s albánskými kořeny Banjamin Islami. Fanoušci se dočkají rovněž Michala Kotalíka, jenž vzbudil v průběhu show spoustu emocí svým extrémním shazováním váhy. Což mu nakonec znemožnilo i účast v semifinále. Nyní ho na hlavní kartě čeká vyhecovaná odveta, jelikož jeho soupeř je opět Tomáš Bolo. Právě s tímto zástupcem slovenského týmu se Kotalík utkal ve druhém díle, kdy dokázal i přes problémy s váhou překvapivě vyhrát.

Kromě reality show OKTAGON přináší stanice O2 TV Sport i exkluzivní přímé přenosy z dalších nejslavnějších domácích MMA organizací. Jako například 1. prosince Heroes Gate v Aréně Sparty na Podvinném mlýně nebo 7. prosince galavečer XFN 6 z pražské O2 areny.


O O2 TV

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 260 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích čepující piva Plzeňského Prazdroje a Staropramenu. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až 50 hodin zpětně. O2 TV funguje na platformě nangu.TV.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.11.2017 • Z očí do očí – Jiří Kajínek versus Josef Klíma exkluzivně dnes večer na Primě
11.11.2017 • I letos hvězdy StarDance zatančí pro Paraple - na obrazovkách ČT i v Obecním domě
11.11.2017 • Show Jana Krause – 15. 11. 2017
10.11.2017 • Já, Kajínek –„Mami, odpusť mi!“
09.11.2017 • Štědrovečerní pohádka ČT: 260 pytlů sněhu, 750 kilo jablek a přes jeden a čtvrt milionu diváků
09.11.2017 • Přímý přenos z Ocenění českých podnikatelek živě na Regionalnitelevize.cz

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist