Eurofoot: nejlepší mistrovské zápasy v Evropě s EuroNews
Autor: Petr Miklík , e-mail: miklik@vues.cz Přidané: 27.09.2007

10 zemí, 176 týmů, stovky gólů: každý víkend stanice EuroNews informuje o nejdůležitějších výsledcích domácích mistrovských soutěžích v kopané. Každý rok se milióny Evropanů nadchnou pro mistrovství, při kterém se nejlepší fotbalové týmy jejich zemí postaví proti sobě.


Pořad „Eurofoot” na stanici EuroNews nabízí divákům to nejlepší z evropské kopané a vysílá výsledky všech hlavních zápasů deseti nejdůležitějších lig ve Španělsku, Anglii, Itálii, Německu, Francii, Portugalsku, Rusku, Holandsku, Belgii a Švýcarsku.

Dne 4. srpna 2007 začal „Eurofoot” přinášet zpravodajství z prvních zápasů francouzského a belgického domácího mistrovství. Mezitím i všechny ostatní země rozehrály svá ligová utkání a všichni hráči v evropských fotbalových klubech mají před sebou jediný cíl: v květnu 2008 být nejlepším týmem své země.

Během celé sezóny bude EuroNews z každé ligy přinášet informace o výsledcích, střelcích gólů a hodnocení. Konečnou bilanci fotbalového víkendu v Evropě bude vysílat „Eurofoot” v rubrice „Sport” každý víkend.

Magazín „Eurofoot” můžeme sledovat v rubrice „Sport” (v trvání: 6 minut) každých 30 minut od soboty 21:10 hod do pondělí 14:40 hod.


Lydie Bonvallet, Head of Press & Public Relations
EuroNews, BP 161 - 69131 Lyon Ecully cedex - France
internet: www.euronews.net.


PR Press EuroNews, 25. 9. 2007, přeložil Petr Miklík, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2542/eurofoot-nejlepsi-mistrovske-zapasy-v-evrope-s-euronews/