První číslo Prima ZOOM přináší exkluzivní rozhovor s Miroslavem Zikmundem
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 25.11.2017
Skupina Prima vydává první číslo časopisu Prima ZOOM, jehož posláním je zaostřit na poznání. Měsíčník přichází po úvodním pilotním projektu. Titulním tématem časopisu je fenomén novodobého pytláctví v rezervacích jižní Afriky. Čtenáři se také mohou těšit na exkluzivní rozhovor s legendárním cestovatelem Miroslavem Zikmundem a článek o věčné rivalitě mezi psy a kočkami.


Časopis má rozsah 52 stran a je k dostání v distribuční síti PNS po celé ČR za 19,90 Kč. Vychází v nákladu 40 000 výtisků.

„Časopis Prima ZOOM tematicky doplňuje portfolio našich časopisů. Je určen pro ženy i muže, kteří si rádi rozšiřují obzory, přinášíme v něm novinky z vědy, přírody, zajímavosti z historie. Obsah unikátně doplňujeme o měsíční televizní program Prima ZOOM,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zodpovědný i za agenturu Solootions.

K rozjímání o tom, co člověka přesahuje, přivede čtenáře článek, který se věnuje putování po Španělsku, zde Prima ZOOM nezapomíná ani na Katalánsko a věnuje se právu jeho občanů na sebeurčení. Na dalších stránkách se mohou například dočíst, jaká je historie tajemných obrazců na náhorní plošině Nazca či které teorie o jejich vzniku jsou důvěryhodnější než ty ostatní, a nebude chybět ani výlet na Mars.

Partnerem prvních dvou čísel časopisu je společnost UPC, která zde propaguje produkt Happy HOME. „Časopis Prima ZOOM díky svému napínavému obsahu baví celou rodinu. A stejně tak náš produkt Happy HOME je určen pro všechny členy domácnosti. Díky němu si mohou užít každý moment, mají superrychlou Wi-Fi, bohatou nabídku televizní zábavy, včetně 7denního Zpětného zhlédnutí. Nechybí ani mobilní televize Horizon Go nebo videotéka MyPrime s nabídkou více než 2500 titulů,“ říká Karel Smrž, ředitel marketingové komunikace UPC Česká a Slovenská republika.

Magazín Prima ZOOM je pátým titulem z edice FTV Prima, která doplňuje portfolio časopisů: food magazín Prima FRESH, dětský komiksový čtvrtletník Primáček, kutilský měsíčník Vychytávky Ládi Hrušky a interaktivní titul Zdeňka Pohlreicha Ano, šéfe!. Nově do portfolia přibyl časopis PLAYBOY.

Stanice Prima ZOOM začala vysílat 1. února 2013 jako čtvrtý kanál skupiny Prima. V tu dobu se jednalo o jedinou bezplatnou dokumentární stanici v České republice. Ve 14 rozmanitých tematických blocích najdou diváci nejlepší dokumenty od světových produkčních společností v čele s BBC, National Geographic, Discovery a ZDF, ale i oblíbenou českou tvorbu.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25436/prvni-cislo-prima-zoom-prinasi-exkluzivni-rozhovor-s-miroslavem-zikmundem/