Nalaďte sa na Vianoce s freeSAT-om
Autor: freeSAT/mediamedia , e-mail: info@sk.freesattv.tv Přidané: 02.12.2017
Zákazníci freeSAT-u nemusia čakať na Vianoce, aby dostali darčeky. Na sviatočnú atmosféru sa môžu naladiť už teraz vďaka spolupráci poskytovateľa satelitnej televízie so spoločnosťami AMC, AXN, National Geographic a Viacom. Získajú možnosť vyhrať darčeky počas celého mesiaca a zažiť kúzlo Vianoc plných nadšenia.


Sviatočné obdobie neohlasujú len obľúbené vianočné filmy, ale zopár prekvapení má aj freeSAT. Tohtoročná vianočná súťaž sa začína v spolupráci so štyrmi partnermi. Každý týždeň čakajú na šťastných výhercov tematické darčeky od AMC, AXN, National Geographic a Viacom.

Súťaž odštartuje 4. decembra na facebookovej stránke freeSAT-u. Vyhrať je jednoduché, stačí správne odpovedať na otázku zo statusu a mať šťastie pri žrebovaní.

V prvom kole, ktoré sa spustí o polnoci z nedele na pondelok, sa môžu traja víťazi tešiť na nádherný balíček Minimax. Nájdu v ňom vak Minimax, kriedu Minimax a obedový box Minimax od AMC.

Ďalšie kolo, ktoré bude trvať od 11. do 17. decembra, ponúkne šálku AXN, cestovný hrnček a hlavnú cenu bezdrôtový reproduktor Sony od AXN.

Tretie súťažné kolo sa začne 18. decembra a skončí sa na Štedrý deň, 24. decembra. Súťažiaci sa môžu tešiť na nádherné značkové balíčky od National Geographic.

Posledné kolo odštartuje na Prvý sviatok vianočný. Na nových majiteľov v ňom bude čakať balíček s prekvapením s tematikou seriálu Paw Patrol a ďalšími výhrami od kanálu Nickelodeon.

Súťaž potrvá do konca decembra, takže zákazníci sa môžu tešiť na nádherné darčeky aj po Vianociach. Zákazníkov freeSAT-u čakajú najkrajšie sviatky roka, počas ktorých si užijú obľúbené vianočné filmy či rozprávky a budú mať možnosť zapojiť sa do vianočnej súťaže a vyhrať.

Všetkým zákazníkom želáme veselé Vianoce a šťastný nový rok s freeSAT-om!

Viac informácií o ponuke a podmienkach nájdete na webovej stránke sk.freesattv.tv


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení. UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc


Miloslav Surgoš, mediamedia

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25464/naladte-sa-na-vianoce-s-freesat-om/