V decembri bude JOJ Cinema cez anténu bezplatne
Autor: Towercom/W.R.P.R. , e-mail: info@plustelka.sk Přidané: 02.12.2017
Počas decembra ponúkne spoločnosť Towercom pre divákov, ktorí sledujú televíziu cez anténu, bezplatné sledovanie filmovej stanice JOJ Cinema. Televízny program bude dostupný vo voľnom vysielaní od 1. decembra do konca tohto roka a na jeho naladenie nebude potrebné žiadne koncové zariadenie.


Towercom v decembri nadviaže na pravidelnú ochutnávku programov televíznych staníc. Za iniciatívou operátora je najmä snaha zvýšiť divácky komfort. „Touto ponukou chceme potešiť čo najviac televíznych divákov a spríjemniť im tak nadchádzajúce sviatočné obdobie,“ povedal generálny riaditeľ Towercomu Ivan Peschl.

Do konca roka si budú môcť diváci pozrieť česko-slovenské filmové premiéry rôznych žánrov, ako napr. drámu Čaro Vianoc, ktorá je napínavým spojením mystérie a romantiky. JOJ Cinema ďalej predstaví akčné sci-fi Power Rangers: Strážcovia vesmíru o osude piatich teenagerov, z ktorých sa stanú mimoriadni bojovníci, odhodlaní v boji proti mimozemským bytostiam zachrániť celú planétu.

Premiérový titul Posledná tvár, je príbehom doktora a riaditeľky humanitárnej organizácie, ktorí sa do seba zamilujú počas ťažkých vojnových podmienok v Libérii. Hlavné úlohy si v dráme zahrali Charlize Theron a Javier Bardem.


Ivan Rudolf | W.R.P.R., Plustelka, Towercom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25465/v-decembri-bude-joj-cinema-cez-antenu-bezplatne/