Eurosport - domov zimních sportů
Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 05.12.2017
Zimní sezona na Eurosportu je od startu Světového poháru v alpském lyžování v plném proudu. Na pět měsíců se Eurosport stává hlavní destinací fanoušků zimních sportů po celé Evropě. Diváci si na Eurosportu mohou užít více než 1000 hodin vysílání zimních sportů a přes 130 závodů světových pohárů ve všech hlavních zimních sportech v sezoně 2017/18.


Od mladých freestylových pušek po nejrychlejší muže na sjezdařských tratích, od biatlonu po skokanské můstky, Eurosport pokrývá kompletní sezonu až do 25. března 2018.

Výjimkou není ani 50. týden kalendáře od 11. do 17. prosince. Ve francouzském Le Grand-Bornand pokračuje po Östersundu a Hochfilzenu již třetím podnikem Světový pohár v biatlonu. SP ve skocích na lyžích šlape v rychlém tempu, švýcarský Engelberg bude svědkem již pátého kola po závodech ve Visle, finském středisku Ruka, Nižnij Tagilu v Rusku a německém Titisee-Neustadtu.

Pokračuje také SP v alpském lyžování, muži se představí v rychlostních disciplínách ve Val Gardeně, ženy ve Val d’Isère. SP v běhu na lyžích má v programu již čtvrtou destinaci, po Ruce, Lillehammeru a Davosu se poběží v Toblachu. V rakouském Montafonu je na programu další podnik SP ve ski crossu, Cortina d’Ampezzo bude svědkem SP ve snowboardingu (včetně nočního závodu).

A SP sáňkařů má dostaveníčko v americkém Lake Placid. To vše na Eurosportu v jediném týdnu! ŽIVĚ.


Eurosport vysílá kompletní program SP v alpském lyžování, běhu na lyžích, biatlonu a skocích na lyžích. Eurosport zároveň zachytí každý okamžik Zimních olympijských her 2018 v Pchjongčchangu díky internetovému přehrávači Eurosport Player. O víkendu představuje Eurosport magazín Cesta do Pchjongčchangu – exkluzivně nejlepší okamžiky z uplynulého týdne zimních sportů po celou sezónu.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25480/eurosport-domov-zimnich-sportu/