Vánoční pořady na Mňam TV - zahraniční i vlastní produkce!
Autor: S&P Broadcasting , e-mail: info@spbroadcasting.com Přidané: 07.12.2017
Je čas Vánoc a každý si rád, během příprav na ně, oddechne. Posaďte se k obrazovce a vychutnejte si kouzelnou vánoční atmosféru na Mňam TV s našimi zahraničními i českými hvězdami a jejich lahodnými vánočními recepty i šikovnými tipy a triky.


Sledujte vánoční pořady na Mňam TV každý den:

Jamieho Vánoce: Než se rozeznějí zvonky

V této vánoční sérii představí král britské gastronomie, Jamie Oliver, kolekci těch nejlepších klasických slavnostních receptů. Ukáže, jak kreativně a zároveň jednoduše připravit fantastické vánoční pokrmy. Dozvíte se od něj také spoustu vychytávek, které vám při vaření ušetří čas. Určitě se vám někdy stalo, že jste si pozvali hosty a pak jste stále do kuchyně odbíhali kontrolovat jídlo na sporáku. Jamie vám poradí recepty na podobné příležitosti, abyste se příště mohli v klidu věnovat hostům.

Spolu s Jamiem si připravíte například lahodného krocana v listovém těstíčku, horkou rumovou limonádu nebo ovocné Prosecco.


Jamie vaří Vánoce

Jamie Oliver vás zve na návštěvu do svého domu! A kam se tedy máte dostavit? Před obrazovky Mňam TV! Ve vánočním speciálu Jamie vaří Vánoce vás nechá nahlédnout do svého soukromí. Uvidíte, jak britská celebrita žije v aglickém Essexu. S pomocí svého mentora Gennera Contalda pro vás připraví vánoční hostinu. Ale pozor, Jamie má na vaření připraven opravdu nízký rozpočet. Jak se mu podaří vykouzlit slavnostní jídlo? Budete překvapeni!


Nejlepší Vánoce podle Jamieho a dětí

V tomto vánočním pořadu převezmou od Jamieho kuchařskou zástěru jeho dcery, Poppy a Daisy. Společně představí svoje nejoblíbenější vánoční pokrmy, které pro ně vaříval jejich otec.
Dozvíme se nejen to, jak připravit pokrmy, u kterých se vám budou sbíhat sliny, ale také to, jak zužitkovat zbytky z vánoční večeře.

Těšte se na delikatesy, jako je sušené maso (jerky), svařené víno podle Jamieho nebo mandarinkové želé.


Vánoční speciál šéfkuchaře Hestona Blumenthala

Třemi michellinskými hvězdami oceněný britský šéfkuchař Heston Blumenthal má jediný cíl. Dělá všechno proto, aby jídla, která nabízí hostům ve své restauraci, byla jednoduše dokonalá. Jak toho chce docílit? Pomocí molekulární gastronomie. Speciálně pro Vás mám připravený i vánoční díl, ve kterém bude kouzlit originální vánoční pokrmy.


Vánoce s Nigellou

Krásná a inspirativní jako vždy, to je Prostě Nigella.
Nenechte si ujít vánoční speciál jež nabídne tradiční vánoční dobroty, ale i odlehčené varianty.


Cooking Chef: Recept na lahodné Vánoce

Tradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin. To je naše nová kuchařská show na Mňam TV s názvem Cooking Chef: Recept na lahodné Vánoce. Zástěru si pro vás oblečou a vařečky se chopí talentovaní kuchaři a cukráři v jedné osobě, Adie Srbová a Martin Beránek.


Sladká Adie umí čarovat se sladkostmi

Adie miluje pečení a design. A protože v obojím vyniká, můžete se v jejím podání těšit na nejlahodnější sladkosti ladící oku. S jejími recepty máte postaráno o ty nejoriginálnější dezerty.

a

Martin Beránek umí téměř vše

Díky rodinnému zázemí je nejen výborný cukrář, kuchař, ale i zemědělec, vinař a chovatel. Vlastní několik hektarů úrodné půdy, sadů a několik vinic. V dubnu 2014 otevřel vlastní cukrárenskou výrobnu.


Ivana Finlay-Notman, S&P Broadcasting

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25488/vanocni-porady-na-mnam-tv-zahranicni-i-vlastni-produkce/