T-Mobile TV jako první přináší nový kanál Epic Drama HD
Autor: T-Mobile Czech Republic , e-mail: info@t-mobile.cz Přidané: 12.12.2017
Dramatické seriály s historickou tématikou přinese zbrusu nový kanál Epic Drama HD, který od prvního dne vysílání do své nabídky zařadí T-Mobile TV – a to vůbec jako první v Česku. Plně lokalizovaný kanál startuje 14. prosince 2017 a bude běžně zařazen do stálé nabídky tarifů Standard a Premium. Do 31. ledna 2018 jej budou mít dostupný zdarma všichni zákazníci platformy T-Mobile TV v rámci všech tarifů.


Dalšího rozšíření se od 14. 12. 2017 dočká tarif Premium, který nabídne rovněž plně lokalizovaný kanál WAR svět válek zaměřený na dokumenty s válečnou tématikou.


Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, vloni oslavila 20 let na českém trhu. S 6,2 miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.


Tomáš Leixner, Senior specialista vztahů s veřejností, T-Mobile Czech Republic

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25507/t-mobile-tv-jako-prvni-prinasi-novy-kanal-epic-drama-hd/