Lednové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
Autor: CHILLICOM/Viasat TV , e-mail: info@viasat.sk Přidané: 28.12.2017

V lednu uvede placený tematický kanál Viasat Explore seriál z drsného ostrova Kodiak Aljašský lov, Viasat History představí Soukromý život královských rodin a Viasat Nature nás zavede na Divoké Borneo.




Viasat Nature nám ukáže Borneo, ostrov tyčících se hor a neproniknutelných džunglí, který je domovem nepřeberných druhů zvířat a rostlin. Tuto rozmanitou faunu a floru třetího největšího ostrova světa však ohrožuje stavební rozvoj, ztráta přirozeného prostředí a změna klimatu.

Divoké Borneo od čtvrtka 18. ledna v 19.00 hod.



Na Viasat Explore vyrazí lovci do divočiny drsného ostrova Kodiak za medvědem hnědým kodiakem, největším pozemním predátorem. Pořad dokumentuje jejich lov, popisuje kilometry nebezpečného terénu a drsné počasí, kterému lovci na svých 10denních výpravách čelí.

Aljašský lov od čtvrtka 18. ledna ve 21.45 hod.



Jejich ikonické obrazy zhotovené slavnými portrétisty a oslavovanými umělci tvoří nedílnou součást národní kultury. V pečlivě naaranžovaných pózách na nás shlíží bývalí králové a královny, mocné symboly dávných časů. Jak nám však ukáže Viasat History i oni byli pouze lidé se stejnými slabostmi, špatnými návyky, vadami, chtíči a potřebami jako všichni ostatní.

Soukromý život královských rodin od neděle 7. ledna ve 21.00 hod.



Pro více informací o televizních kanálech Viasat navštivte jejich profily na Facebooku s názvem Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History, nebo webovou stránku viasanature.cz, viasatexplore.cz či viasathistory.cz. Úplné měsíční programové přehledy a tipy Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History i kanálu v HD rozlišení Viasat History Nature HD si můžete stáhnout na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů: Karel Kapinus, Managing Director, Chillicom, připravila redakce satCentrum,
28. 12. 2017, fotografie jsou majetkem Viasat TV, po kliknutí na obr. se zvětší


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25560/lednove-premiery-na-viasat-explore-history-a-nature/