Minimax bude v januári cez anténu bezplatne
Autor: Towercom/W.R.P.R. , e-mail: info@plustelka.sk Přidané: 02.01.2018
Spoločnosť Towercom pripravila pre svojich divákov ochutnávku televízneho programu Minimax. Dostupný bude zdarma pre všetkých, ktorí sledujú televíziu cez anténu od pondelka, 1. januára do konca mesiaca. Pre jeho príjem nebude potrebné žiadne koncové zariadenie.


Aj v novom roku pokračuje spoločnosť Towercom svojou pravidelnou ochutnávkou programov vo voľnom vysielaní. V rámci nej sprístupní počas celého januára bezplatné sledovanie detskej televíznej stanice Minimax.

„V obľúbenej ochutnávke programov pokračujeme aj v roku 2018. Január odštartuje televíznym programom Minimax, ktorý poteší predovšetkým detských divákov. Nové televízne zážitky však chceme ľudom sprostredkovať počas celého roka a som presvedčený, že na svoje si prídu všetci naši diváci,“ povedal generálny riaditeľ Towercomu Ivan Peschl.

Filmová stanica Minimax odvysiela počas januára množstvo detských seriálov s hrdinami známych kreslených príbehov, ako napríklad Úsvit Croodovcov o vtipnej rodinke z praveku.

Všetky deti poteší najobľúbenejší mačací hrdina, ktorý opäť obuje svoje čižmy v nových dieloch seriálu Kocúr v čižmách.

Dobrodružstvá zažijú aj sledovaním najrýchlejšieho slimáka na svete. Turbo v seriáli TURBO R.A.KE.TA bude spoločne so svojimi priateľmi súťažiť o titul šampióna.


Ivan Rudolf | W.R.P.R., Plustelka, Towercom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25567/minimax-bude-v-januari-cez-antenu-bezplatne/