Poslední slova před rozhodnutím - ČT odvysílá Prezidentskou debatu
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 10.01.2018
Speciální vysílání České televize k prezidentským volbám završí v předvečer voleb Prezidentská debata. Dvouhodinový přímý přenos z Kongresového centra Praha uvidí diváci souběžně na programech ČT1 a ČT24 ve čtvrtek 11. ledna od 21:00 hodin. Moderuje Václav Moravec.


Kandidáti na prezidenta České republiky budou diskutovat o domácí politice a ústavní pravomoci prezidenta, zahraniční a obranné politice, agendě a obsazení Kanceláře prezidenta republiky.

Prezidentskou debatu odvysílá Česká televize ve čtvrtek 11. ledna od 21:00 do 23:00 hodin přímým přenosem z pražského Kongresového centra Praha na programech ČT1 a ČT24. Do debaty jsou pozváni všichni kandidáti na prezidenta České republiky.

O výsledcích prvního kola volby pak bude Česká televize tradičně informovat v obsáhlém volebním studiu nazvaném Volba Prezidenta ČR, a to v sobotu 13. ledna.

Studio, které začne ve 13:30, tedy půl hodiny před uzavřením volebních místností a skončí ve 22 hodin, nabídne divákům co nejpřehlednější mapování průběhu sčítání volebních výsledků, hodnocení výsledků politology a dalšími odborníky, a v závěru i politickou debatu nad výsledky voleb.

Od 22:00 hodin budou následovat speciální Události, komentáře, věnující se výsledkům prvního kola prezidentské volby.


Karolína Blinková, tisková mluvčí České televize

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25596/posledni-slova-pred-rozhodnutim-ct-odvysila-prezidentskou-debatu/