Towercom opäť rozšíri ponuku Plustelky
Autor: Towercom/W.R.P.R. , e-mail: info@plustelka.sk Přidané: 11.01.2018
Spoločnosť Towercom pokračuje v rozširovaní ponuky televíznych programov služby Plustelka. V druhom šrvťroku 2018 by mal operátor ponúknuť až do desať nových staníc. „Predpokladáme, že pribudnú rôzne tematické programy, väčšina z nich v HD, o konkrétnostiach budeme informovať v najbližších týždňoch,“ vysvetlil Ivan Peschl, generálny riaditeľ Towercomu.


Ako ďalej Peschl uviedol, operátor od nového roka spojil sily so spoločnosťou AVIS, ktorá prevádzkuje lokálne DVB-T vysielače vo viacerých mestách na Slovensku. „Našou snahou je neustále zlepšovať a skvalitňovať služby pre ľudí, aj preto sme veľmi radi, že sme mohli zjednotiť naše sily s mimoriadne úspešným prevádzkovateľom lokálneho televízneho vysielania. Spolu tak môžeme ponúknuť divákom ešte väčší komfort a ponuku televíznych programov,“ povedal o novej akvizícii šéf Towercomu.

V praxi tak Towercom využije voľnú kapacitu spoločnosti AVIS na rozšírenie ponuky služby Plustelka o nové SD a najmä HD programy. Rozšírenú ponuku budú môcť diváci sledovať postupne vo vybraných lokalitách od apríla tohto roka.


Ivan Rudolf, hovorca spoločnosti Towercom, 10. 1. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25604/towercom-opat-rozsiri-ponuku-plustelky/