Nové HD kanály v Magiu a Epic Drama na mesiac zadarmo
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 11.01.2018

Telekom hneď na úvod roka prináša zákazníkom Magio televízie niekoľko noviniek. Na nový obsah sa môžu naladiť zákazníci IPTV aj Magio Sat.


Nové HD kanály v ponuke IPTV aj Magio Sat:

Telekom opäť rozšíril ponuku HD kanálov v základnej ponuke IPTV - nahradil štyri kanály v základných voliteľných balíkoch ich HD verziami. Zmena sa týka kanálov Ťuki TV, Animal Planet, Discovery Science a JOJ Cinema, ktoré boli doteraz dostupné len pre predplatiteľov prémiového balíčka „HD Rodinný“.

Na viac HD obsahu v základe sa môžu tešiť aj zákazníci satelitnej služby. Do ponuky Magio Sat pribudnú od 1. februára až dva kanály v HD: Discovery Channel HD a Animal Planet HD, ktoré sú aktuálne dostupné v štandardnom rozlíšení.


Kanál Viasat Epic Drama HD na mesiac zadarmo

Telekom zároveň dočasne bezplatne sprístupní exkluzívny kanál plný kvalitných seriálov s historickým zameraním. Viasat Epic Drama v HD budú môcť všetci zákazníci Magio IPTV aj Magio Sat sledovať zadarmo najbližší mesiac. V januári na kanáli nájdu napríklad seriály Restaurant, Špióni americkej revolúcie a mnohé ďalšie kvalitné tituly. Zákazníci Telekomu sa môžu tešiť aj na súťaž s Viasat Epic Drama o štvordňový výlet do Edinburgu pre dve osoby, ktorá odštartuje v najbližších týždňoch.


Peter Gálik, Sr. špecialista komunikácie, Slovak Telekom

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25606/nove-hd-kanaly-v-magiu-a-epic-drama-na-mesiac-zadarmo/