Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 05:26:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Premiérový Robinsonův ostrov od 5. února na Nově!

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 16.01.2018


Televize Nova připravila do vysílání zbrusu novou řadu úspěšné reality show Robinsonův ostrov, která na jaře 2017 slavila úspěch u televizních diváků, internetových uživatelů a získala i silnou odezvu na sociálních sítích. Nyní přichází premiérová řada s devatenácti novými soutěžícími, kteří jsou odhodlaní udělat vše pro výhru 2 500 000 Kč a titul Robinson 2018. Robinsonův ostrov odstartuje na Nově 5. února a diváci jej můžou sledovat každé pondělí (21:15) a středu (21:35).


„Mám velkou radost, že můžeme divákům přinést další řadu této mimořádné reality show. Robinsonův ostrov je formát, který přesně zapadá do pestré programové nabídky televize Nova a slaví úspěch především u mladých televizních i online diváků,” říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Z více než šesti tisíc přihlášených zájemců odletěla na izolovaný filipínský ostrov skupina devatenácti Čechů, aby bojovala o pohádkovou finanční výhru ve výši 2 500 000 Kč a splnění snu - stát se českým Robinsonem. Soutěžící čekají ve druhé řadě nové výzvy, náročnější úkoly i drsnější podmínky, ve kterých musí prokázat své odhodlání, vytrvalost, inteligenci, taktické uvažování a psychickou i fyzickou sílu. To vše jim zkomplikuje boj s nebezpečnou tropickou džunglí, silnými soupeři i nedostatkem potravy.

Devatenáct hráčů, devatenáct charakterů! Soutěžící zažijí dusno, intriky i velká spojenectví. Jsou odhodlaní, jsou připraveni na všechno. Mají své sny, naděje i strachy. Jeden z nich se stane Robinsonem 2018.

I druhou řadou reality show Robinsonův ostrov bude provázet ostřílený moderátor a komentátor Ondřej Novotný. „Moderování Robinsonova ostrova je pro mě splněný sen a jsem nadšený, že úspěch první série vzbudil hlad a chuť po druhé řadě. Jestliže jsme diváky na poprvé zaujali, tak nyní je uhraneme. Soutěžící jsou unikátní skupinou charakterů, hry jsou propracovanější a strategie i různé zvraty téměř každodenní. Diváci se můžou těšit na epizody našlapané akcí i emocemi. Natáčení Robinsonova ostrova jsou pro mě takové Vánoce v létě a už se nemůžu dočkat, až tento dárek ukážeme i divákům!”

Televize Nova připravila druhou řadu reality show v jihovýchodní Asii, v prostředí exotických Filipín, na poloostrově Caramoan a celé řadě přilehlých ostrovů. Pořad vznikl podle originálního formátu Survivor společnosti Castaway Television Productions Limited, v distribuci společnosti Banijay Rights a v produkci Paprika Studios.

Vítejte v džungli vztahů! Robinsonův ostrov startuje 5. února na Nově.

S druhou řadou Robinsonova ostrova se vrací na novaplus.cz také zábavná talk show Jak to vidí Robinsoni, ve které bude moderátor Ondřej Novotný společně se soutěžícími každé pondělí a středu komentovat aktuální odvysílaný díl v TV. Diváci si také můžou připomenout odlehčený pořad Robinson Marek, ve kterém první český Robinson Marek Orlík na vlastní kůži zkouší, jak se opravdu žije na Filipínách.

Pro fanoušky reality show připravujeme také na nova.cz unikátní soutěž Já, Robinson. Každý se může v této soutěži stát na chvíli Robinsonem a čelit různorodým úkolům a výzvám. Web nova.cz čtenářům rovněž přinese žhavé novinky ze života soutěžících i zákulisí oblíbené televizní show.


Martin Šnýdr, PR a Brand Manager, TV Nova


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.01.2018 • ČT vydala Dodatek k Pravidlům předvolebního a volebního vysílání ČT v souvislosti s volbou prezidenta republiky
15.01.2018 • Volební sobota: zpravodajskou ČT24 si zapnulo přes 3,5 milionu lidí
15.01.2018 • Česká televize pozvala Jiřího Drahoše s Milošem Zemanem do debaty
14.01.2018 • V rámci Organových koncertov pod pyramídou vystúpia domáci a zahraniční umelci
14.01.2018 • Zákon přátelství strýčka Archimeda - Ondřej Vetchý a Miroslav Donutil v nové komedii ČT
14.01.2018 • Show Jana Krause – 17. 1. 2018

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist