Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 03:21:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Fear the Walking Dead se vrací na české a slovenské obrazovky 16. dubna

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 17.01.2018


Seriáloví fanoušci v České republice a na Slovensku se mohou toto jaro těšit na pokračování populárního seriálu Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce). Už za tři měsíce, v pondělí 16. dubna ve 4:00 startuje exkluzivně na televizní stanici AMC v celosvětové premiéře 4. sezona. Další díly budou vysílány každé pondělí ve 3:00 v původním znění a ve 22:00 s českým dabingem.


Příběh hlavní hrdinky Madison Clarkové (Kim Dickens), její rodiny a dalších postav pokračuje. Čeká je boj s jejich minulostí i s živými mrtvými. Ještě větší hrozbou než zombies však pro ně často představují ostatní přeživší. Nejistota prostupuje všemi aspekty jejich života, přesto se však snaží nalézt jistotu a bezpečí a začít znovu. Co nakonec povede k záchraně z postapokalyptického světa? Naleznou světlo na konci tunelu? Čtvrtá sezona napoví, jestli se více vyplatí vznešené hrdinské chování nebo je ve zdánlivě bezvýchodné situaci prostor pouze pro bezskrupulózní žoldáctví a jestli nakonec nevyhraje ten, kdo zbaběle uteče.


Crossover se seriálem The Walking Dead

Sen mnoha fanoušků zombie seriálů se stane skutečností. Díky postavě Morgana Jonese (Lennie James) totiž dojde k propojení (tzv. crossoveru) mezi sériemi The Walking Dead (Živí mrtví) a Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce).

"Postava Morgana Jonese je pevnou součástí seriálu The Walking Dead a je jedním z důvodů, proč je od svého vzniku tak populární. Morganův příběh pokračuje v nejnovější osmé sezoně The Walking dead a hned po jejím konci se přesune do čtvrté sezony Fear the Walking Dead. Tato změna dodá světu FTWD zcela nový rozměr a možnosti,“ říká výkonný producent obou sérií Scott M. Gimple.

Samotný Lennie James je z nového vývoje své postavy nadšený. "Vzít Morgana do nového prostředí, sledovat jeho vývoj je prostě úžasně vzrušující výzva, na kterou se upřímně těším,“ komentuje změnu James.

Video z natáčení naleznete na: https://www.facebook.com/FearTWD/videos/1917563011895139/


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.01.2018 • Nova Sport prodloužil vysílací práva na UEFA Evropskou ligu do roku 2021
15.01.2018 • Královský sjezd: Hahnenkamm na Eurosportu
14.01.2018 • Vydejte se za poznáním s Prima ZOOM ve 3. týdnu
12.01.2018 • Bezkonkurenční pokrytí Australian Open na Eurosportu
09.01.2018 • Semifinále Hokejové Ligy mistrů na Sport1 a Sport2: Bílí Tygři Liberec a Oceláři Třinec zabojují o ryze české finále
08.01.2018 • Život? Raz možno aj na inej planéte

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist