FLIX TV rozšíří programovou nabídku o kanály, které si vyberou sami diváci
Autor: FLIX TV , e-mail: info@flixtv.cz Přidané: 19.01.2018
FLIX TV připravuje další rozšíření programové nabídky. V anketě „Váš názor je pro nás důležitý“ si diváci vyberou nejžádanější programy. Diváci hlasují, který ze stávajících programů by měl být převeden do HD kvality. K prvním avizovaným změnám dojde již od února 2018.


FLIX TV neustále pracuje na rozšiřování svých služeb, aby byli spokojeni jak stávající, tak potenciální klienti. Proto názor samotných diváků je pro FLIX TV nesmírně důležitý!

V tomto týdnu byla spuštěna anketa „Váš názor je pro nás důležitý“. Diváci FLIX TV zde volí program, který by rádi na FLIX TV sledovali. Na výběr je 16 programů různých žánrů. Nabídka obsahuje jak dětské stanice, kanály s dokumentárními pořady, sportovní a filmové/seriálové programy. Lidé také hlasují o tom, který program by rádi sledovali v HD kvalitě.

V nabídce je ČT 2, Nova Sport 2, Sport 1 a ČT :D/ČT art. Jak diváci rozhodnou, bude jasné v průběhu příštího týdne. Výsledky ankety FLIX TV zveřejní prostřednictvím sociálních sítí. Forma výběru preferovaného programu přímo diváky se v historii FLIX TV objevila již loni v létě, kdy jednoznačně zvítězila Prima MAX a následně byla zařazena do programového portfolia.

Komplexní programová nabídka je velmi pestrá. Momentálně FLIX TV nabízí v ČR již stovku programů, z toho 29 v HD kvalitě. Zákazníci jistě ocení akční nabídku. Při uzavření smlouvy na 24 měsíců získají 50% slevu na vybranou programovou nabídku po dobu 3 měsíců a instalaci s vybavením za 1 Kč.

FLIX TV přijímá objednávky od zákazníků z České republiky na telefonním čísle 222 700 807, ze Slovenska na +421 220 510 405. Každá objednávka může být ale také zadána on-line prostřednictvím internetového obchodu na www.flixtv.cz, bez časového omezení. Tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.


O FLIX TV:

FLIX TV je soukromý poskytovatel služeb satelitní televize, který vstoupil na český trh v březnu, r. 2016, na Slovensko s kompletní nabídkou pak v říjnu 2017. FLIX TV nabízí lehce pochopitelné, pestré kombinace zábavných TV kanálů všech žánrů s chytrým výběrem, který myslí na každého člena rodiny. Seznam FLIX TV kanálů byl pečlivě vytvořen tak, aby poskytl každému členu rodiny několik možností, od každodenních zpráv, filmů a sportovních kanálů až po nejroztomilejší kanály pro děti.
Služby FLIX TV jsou aktuálně dostupné v České republice a na Slovensku.


Ing. Klára Obořilová, marketing and content manager, FLIX TV, 19. 1. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/25642/flix-tv-rozsiri-programovou-nabidku-o-kanaly-ktere-si-vyberou-sami-divaci/