Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 00:16:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Sportdigital.tv se stane od 1.listopadu Pay-TV v platformě entavio

  Autor: Redakce , e-mail: redakcia@satCentrum.com Přidané: 13.10.2007



Původně pouze IPTV německý sportovní kanál vysílá ze satelitu Astra 1G přímé přenosy z TOYOTA Bundesligy v házené, basketbalové Bundesligy a volejbalové Bundesligy mužů a žen a speciální magazíny, přehledy a podrobné zpravodajství.


Se spuštěním nový Pay-TV platformy entavio přechází sport.digital.tv pouze na ni. Od 1. listopadu bude dostupné předplatné programového balíku ve výši 9,99 EURO za měsíc. Signál sportdigital.tv naladíme od 1.října 2007 na Astře na pozici 19,2 stupňů východně.

V sezóně 2007/2008 přinese přímé přenosy okolo 150 zápasů TOYOTA Bundesligy v házené, na 100 zápasech basketbalové Bundesligy, přes 100 zápasů volejbalové Bundesligy mužů a žen a speciální magazíny, přehledy a podrobné zpravodajství ze 4 lig.

K příjmu sportdigital.tv v platformě entavio bude od 1. listopadu nutný satelitní přijímač kompatibilní pro entavio, smlouva na platformu entavio s aktivní kartou (u ní je poplatek 1,99 EURO za měsíc) a předplatné na sportdigital.tv ve výši 9,99 EURO za měsíc.


technické parametry pro naladění:

Satelit: Astra 1G
Pozice: 19,2 stupňů východně
Transponder: č. 1.073
Provider: 3404/3504 - entavio
Kmitočet: 11,87550 GHz
Polarizace: Horizontální
SR: 27,500 MSymb/s
FEC: 3/4
Video PID: 2559
Audio PID: 2560
Kód: Nagravision 2, CA_id1830


Sportdigital.tv zahájila vysílání 19. ledna 2007 na internetu jako IPTV kanál. Vysílatel - Sportfive je držitelem sportovních vysílacích práv německé Bundesligy házené (HBL) a basketbalu (BBL). Třicetičlenný redakční tým se skládá ze známých a kompetentních lidí kolem bývalého sportovního šéfa RTL a Sat.1, Michaela Liona, což zaručuje vysokou kvalitu televizního vysílání.

„sportdigital.tv vysílá to, co chce vidět fanoušek, avšak dosud vidět nemohl. Tím získá celé sportovní odvětví“, řekl Frank Bohmann, šéf HBL. Např. při přenosech z házené se dosud veřejnoprávní stanice a DSF soustřeďovaly na vybrané zápasy. „Kanál sportdigital.tv znamená doplněk k dosavadnímu partnerství se SportA (ARD/ZDF/třetí programy) a DSF, který bude ovšem vysílat i nadále náš sport v obvyklé formě“, zdůraznil pan Bohmann.


Co je to platforma entavio?

entavio je výlučně vlastněná dceřinná společnost SES ASTRA, člen skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). Kanál sportdigital.tv vlastní Sportfive, vůdčí evropská sportovní agentura.

entavio je technická a provozní platforma, která si sama neobjednává programy a proto je otevřená pro všechny vysílatele. Jako neutrální platforma, entavio chce nabídnout domácnostem se satelitním přijímačem celou řadu současných a budoucích digitálních volných a placených televizních programů, prostřednictvím individuálního satelitního příjmu z pozice 19,2 stupňů východně.

Na trhu v Německu je již řada satelitních receiverů kompatibilních se smart kartou entavio od různých výrobců, jejich cena se pohybuje od 100 EURO. Měsíční abonence entavio činí 1,99 EURO.

Při startu platformy 1.října 2007 nabídka zahrnovala volné programy na Astře a některé placené programy, jako je např. kanál Premiere Star. Nabídka placených TV se bude dále rozšiřovat. Televizní diváci budou moci využívat další služby a funkce, např. interaktivní mobilní telefonní službu Blucom.

Další informace k programu sportdigital.tv najdete na adrese www.sportdigital.tv, informace o platformě entavio jsou dostupné na www.entavio.de.


Připraveno s využitím zdrojů satNews.de, Tramsponder-News.de, sportdigital.tv a entavio.de, za tip na příspěvek patří poděkování Heňovi Sklenkovi – Enosat

redakce satCentrum, 13.10.2007


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.10.2007 • Fotbal v listopadu na Galaxii sport - Premier League a kvalifikace na ME "21"
12.10.2007 • Martin Janků: Kvalita programů v CS Linku je ze všech českých satelitních platforem zdaleka nejlepší - aktualizováno [ 12 ]
12.10.2007 • ATP Masters Series pokračuje turnajem z Madridu
12.10.2007 • Souboj o mistra světa v těžké váze federace WBO živě na Galaxii sport
09.10.2007 • UPC ponúka zápasy NHL vo vysielaní SPORT1 [ 14 ]
09.10.2007 • TV Óčko přestěhuje svůj up link na Barrandov a bude v něm šířit další české stanice [ 11 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist